Специално разследване за Рене Мей- чудотворец или шарлатанин

13 октомври 2017 | 17:29 Дачев
Специално разследване за Рене Мей, в чиито лечебни методи вярват милиони по света, показва в „Тази събота и неделя” репортерът Теодора Трифонова.
 
Чудотворец или шарлатанин е французинът -  зрителите на bTV ще получат цялата картина този уикенд в два епизода и с коментатори в студиото. 
 
Една необичайна и вдъхновяваща история разказва водещата на "bTV Новините" Лиляна Боянова за ръце и души, докоснати от Бога – живота на семейство иконописци
 
Феноменалният българин с „Оскар” за медицина Станимир Сираков, който се прочу с уникалната мозъчна операция на 10-годишно дете през артерия на крака му, споделя с Александра Кръстева успехите и страховете преди операция.
 
Жени Марчева разговаря с Цветан Цветанов и Веселин Марешки за свободата на словото и политическите скандали от седмицата. Войната между президента и премиера коментира Георги Първанов
 
Секс сагата с продуцента Харви Уайнстийн, който взриви Холивуд и се превърна в най-големия скандал в историята на меката на киното, разисква Диана Любенова с коментатори в студиото на „Тази събота и неделя”. 
 
Още от света на звездите ще видим с Веско Ешкенази и Печенката, Орлин Павлов, както и певицата Дара и писателя Константин Трендафилов.
 
* * * * * * *
 
В неделния денq с изнесено студио от Севлиево, Мариана Векилска отвежда зрителите на Фестивал на тиквата, където с ловеца на храна шеф Токев разкриват кулинарни тайни и есенни изкушения от централна България.


ИЗБРАНО