Ново интервю с Нина Добрев в ”Като на кино”

13 октомври 2017 | 14:09 Дачев
Холивудските актриси Нина Добрев и Елън Пейдж разказват тази събота в „Като на кино“ за ролите им в „Линия на смъртта“, който трета седмица е по екраните в България.
Ексклузивната среща започва в 18:00 ч. в събота, на 14 октомври по bTV Cinema
 
Родената в София звезда споделя за трудната стъпка да излезе от образа на любимка на тийнейджърите и да се раздели с героинята си в сериала „Дневниците на вампира“. Елън Пейдж - нейната колежка с бунтарски имидж, говори за пътя си от „Джуно“ до точните за нея роли.
 
Гост на водещия Михаил Дюзев в студиото е режисьорът Галин Стоев по повод дебюта си в киното с „Безкрайната градина“. Изявеният театрален режисьор, който от 2018 г. поема поста директор на Националния театър на Тулуза, ще направи паралел между театъра и киното, и ще сподели подробности от снимачния процес на лентата.
 
Професор Божидар Манов ще коментира победителите на фестивала „Златна роза“ във Варна и потенциала на българските ленти да пробият навън. 
 
„Като на кино“ представя и премиерите на седмицата – Майкъл Фасбендър в ледения трилър „Снежния човек“, Райън Рейнолдс като супергерой, какво най-ново ще видим и по bTV Cinema.


ИЗБРАНО