Вървят предварителните кастинги за MasterChef 4

10 октомври 2017 | 12:45 Дачев
Още отсега, претендентите за титлата стартират подготовка за грандиозни кулинарни сблъсъци
 
Желаещите да станат част от голямото семейство на MasterChef започнаха подготовка за четвъртия сезон на кулинарното шоу, за да бъдат сигурни във всестранните си познания за различни продукти, техники, и специфични вкусове. Вдъхновени от вида и разнообразието на ястията на малкия екран от първите три издания на шоуто, кандидатите за престижната статуетка на MasterChef и голямата награда от 100 000 лева запетнаха ръкави в опит да модернизират рецептите на баба, да си припомнят най-интересните специалитети в готварските книги или да усъвършенстват собствените си идеи. 
 
Амбицирани да превърнат най-лесните на вид ястия в истински шедьоври и да опознаят отвътре кулинарния свят на професионалните готвачи в България, за да намерят своето място в него, те изгарят от нетърпение да се срещнат лично с Виктор Ангелов, Андре Токев и Петър Михалчев.
 
Доктурант по химия, мотивиран от един голям лакомник вкъщи, групов фитнес инструктор, сватбен агент, човек, който се занимава с готварство от 3-годишен, според данни на родителите му и онлайн търговец са сред първите кандидати за четвъртия сезон на любимото кулинарно шоу на България. Компания в кухнята на строгото, но справедливо жури, искат да им правят ландшафтен архитект, доброволец в социална болница, счетоводител, както и участник в риалити шоу на bTV с богат кулинарен опит. 
 
Своите възможности иска да опита и екскурзовод, намерил семейства и щастлив живот за 36 деца, човек, който не е готвил „само слон”, друг – вдъхновен да приготвя различни ястия всеки ден, воден от неутолимия си апетит, както и такъв, който мечтае да издаде книга за сходството между тракийската и етруската кухня. 
 
Сред кандидатите са бодибилдър, мечтаещ за коридорите на ЦЕРН, дама, приготвила „страхотна торта с чесън”, както и хоби-готвач, който се стреми да създаде една здравословна култура на хранене и навици на своите деца. 
 
Един от попълнилите анкетата за кастинг на MasterChef 4, признава, че се е научил да готви заради любовта към ориза, която го е накарала и да се ожени за азиатско момиче. Отдадена домакиня разказва, че се е научила да готви, защото синът й обожава шоуто и държи тя да му готви гурме вечери по модел на топ кулинарите...
 


ИЗБРАНО