Актрисата Ралица Паскалева от ”Откраднат живот” с ново гадже

7 октомври 2017 | 14:54 Дачев
Актрисата от сериала "Откраднат живот" Ралица Паскалева направи днес първото си телевизионно гостуване с нова "половинка" - волейболиста Теодор Салпаров, в ефира на предаването "Събуди се" по NOVA.
 
В интервю с Василена Гръбчева, двамата споделиха за запознанството си, връзката и бъдещите си съвместни планове.
 
"Нашето влюбване се случи много естествено и красиво", разказа Теодор за началото на отношенията им с Ралица. Салпаров добави, че актрисата е изключително различна от екранния персонаж на д-р Стилянова, а позитивното й отношение към живота е една от най-силните й черти.
 
"Едно от първите неща, които ми харесаха в него беше, че е забавен и слънчев човек" - това пък сподели Ралица за първите си впечатления от волейболиста. „Няма да се изненадам самият Теодор да има бъдеще в киното. Понякога започва да играе етюди, с които изкрено ме изнендава“, шеговито разказа чаровната актриса, която добави, че Теодор я е придружавал и на снимачната площадка на „Откраднат живот“, а последната изненада е била огромен букет цветя, който е получила след премиера на представление.
 
„Макар и да сме много натоварени, опитваме се да прекарваме колкото е възможно повече време заедно. Теодор е базиран в Бургас, а това разстояние се взима изключително бързо“, сподели Ралица допълвайки, че и двамата правят нужните за една връзка компромиси.

"Запознах се със сина на Теодор - Жори. Той е прекрасно дете, изключително възпитано. Мисля, че се разбираме много добре и това ме радва, защото той е част от Теодор. Радвам се, че се запознах и с майката на Жори - прекрасен човек, с когото също съм в много добри отношения", коментира още Ралица. Той пък допълни, че двамата имат желание да създадат семейство. 

* * * * * * *
 
Паскалева е известна от театралните постановки на проф. Стефан Данаилов с учебния театър при НАТФИЗ - "Добрият доктор" на Нийл Саймън, "Интимно в асансьора" на Жерар Лозие и "Както ви харесва" на Шекспир, както и с постановката на театър София с режисьор Николай Поляков "Тирамису"на Йоанна Овшанко.  

Преди 4 години Ралица Паскалева изигра ролята на журналистката Дарина в комедийния сериал на bTV "Столичани в повече" сезон 5, излъчен през пролетта на 2013 г.

Актрисата е родена на 20 септември 1989 г. в Русе, в актьорско семейство. Още преди да завърши НАТФИЗ през 2012 г., започва да снима в български и чуждестранни продукции.


ИЗБРАНО