Специални предавания по Travel Channel

4 октомври 2017 | 11:22 Дачев
Угасете светлините и настройте телевизионните си приемници на Travel Channel през целия октомври за един месец на изумителни и призрачни специални предавания, включително „Когато призраците атакуват“, „Хелоуин мания“, „Водещите 20 атракции за Хелоуин“ и някои извънредно страховити издания на „Загадки в музея“.
 
Независимо дали ще седите на дивана или ще се криете зад него, присъединете се към нас за един месец, изпълнен с вдъхновени от Хелоуин дяволии, сладки изкушения и пътувания.
 
Когато призраците атакуват ("When Ghosts Attack")
От 5 октомври, 23:00 ч.
 
Настройте своите телевизионни приемници, ако се осмелявате да гледате тази смразяваща нова поредица, която връща към живот срещите с мъртвите. Въз основа на непосредствените разкази на хора, които твърдят, че са се сблъсквали лице в лице с паранормални явления, всеки епизод представя по няколко изпълнени с напрежение възстановки на страховити свръхестествени истории. 
 
Запознайте се със семейство Сетъл, които откриват, че техният призрачен нов дом в Западна Вирджиния има свои собствени обитатели; Жул Нес и съпругът ѝ, чиито страховити конфронтации ги карат да напуснат къщата си само след 38 дяволски дни; двама приятели, които говорят с мъртвите на едно гробище и получават брутален отговор; както и един военен герой, който се връща в Алабама, само за да открие, че най-тъмният му час все още го очаква. Тези призраци не са просто натрапчиви... те преследват хора.
 
Предавания за Хелоуин
Понеделник, 30 октомври от 22:00 ч. и вторник, 31 октомври от 23:00 ч.
 
Travel Channel предприема едно осветено от тиквени фенери пътешествие из цяла Америка във „Водещите 20 атракции за Хелоуин“ (30 октомври в 21:00) – едно специално едночасово предаване, което ви отвежда от единия бряг на континента до другия и от един призрак до друг чрез най-страховитите и най-ужасяващите вампирски атракции, които страната може да предложи. 
 
След това, на самия Хелоуин ще намерите убежище от онези досадни деца, които чукат на вратата и искат сладки, с „Хелоуин мания“ (31 октомври, от 22:00) – едно призрачно пътуване с влакче на ужасите през най-щурите, най-прекрасни и откровено странни традиции в навечерието на Хелоуин в Америка – от фестивал на терора в бивш затвор до резбовани тикви на стойност 1000 щатски долара. Нищо чудно, че те изглеждат толкова шокирани!
 
Загадки в музея ("Mystery in the Museum") – Специално издание
Сряда, от 4 октомври, от 23:00 
 
Всяка сряда от 23:00 часа Дон Уайлдман ще бъде ваш водач сред някои от най-смъртоносните, най-странните и най-зловещите артефакти, които се помещават в американските музеи. Разгледайте дървената колиба, в която е живял един от най-скандалните убийци на нацията, едно антично месингово звънче, носено от легендарен звяр, едно странно, подобно на яка приспособление, използвано в заплетен обир, и медния кръст, който се е извисявал над една болница по време на шокиращо прогонване на зли духове. Плюс това, ще се запознаете с парцалена детска кукла, гипсова отливка на оригиналните сиамски близнаци и 36 перфектно запазени трупа, които със сигурност ще ви изпълнят със страх. 
 
В случай, че има някаква опасност от лесно заспиване, ще се излъчи „Загадки в музея – Специално издание за Хелоуин“ (23 октомври от 22:00), където Дон изважда от забрава една напукана паметна плоча, която разказва за гротесковия опит на един мъж да върне любимата си от мъртвите, един грубо изработен камшик, който някога е бил използван в смразяващ кръвта вуду ритуал, и антично огледало, за което някои вярват, че е портал към задгробния свят. Настройте своите телевизионни приемници, за да откриете някои от най-страшните предмети, към които Дон някога е отправял поглед или по-скоро – от които е извръщал очи!


ИЗБРАНО