Мишо губи, Каролев излиза от ”Фермата”

2 октомври 2017 | 12:17 Дачев
Малко преди старта на третия дуел за оцеляване във „Фермата“ между Мишо и Иван Гинчев в неделя вечер, водещите Иван и Андрей обявиха, че Владимир Каролев излиза от шоуто. „Владо Каролев изживя своите 3 седмици във „Фермата“ и за него приключението приключва днес“ - обясниха те. 
 
Политикът и икономист  оглави фермата още в самото начало на предаването и приложи опита си на мениджър при разпределянето на задачите и организацията на работата. Специалният му статут му позволяваше да дава имунитет от дуел на двама фермери всяка седмица, но не му даваше право да се състезава за голямата награда и да се съревновава наравно с останалите участници.
 
„Тези, които ме познават, знаят, че съм емоционален. Много ми беше хубаво тук. Разбрах, че когато има група от хора, които по един или друг начин започваш да  харесваш, не ти се тръгва от тях. Разбрах и че има риалити, в което си струва да бъдеш“, заяви Каролев в последните си минути във „Фермата“.
 
Участниците го изпратиха с подарък – чаршаф с ръчно написано послание, а той обеща да присъства и да ги подкрепя на всеки дуел до края на сезона.
 
* * * * * * *
 
По време на дуела в неделя вечер Каролев бе един от тримата защитници на Михаил Михайлов-Мишо, заедно с Божидара Бакалова и Иван Сапунджиев. Това обаче не му донесе късмет и с изгубени 4 от 5 битки Мишо беше разгромен от емигранта Иван Гинчев, когото сам призова на двубой. 
 
Последният влязъл в шоуто участник (на мястото на Иван Ласкин) спечели само в една игра, която включваше висене на ръце, чупене на тухли и целене на бъчва със зеле. Мишо игра с контузия на крака, която си причини сам по време на футболен мач. Независимо от състоянието му обаче, останалите фермери и техният ръководител за седмицата – Алек, не проявиха милост и го пратиха на Арената, като отговор на грубото му поведение спрямо жените, непрекъснатите скандали и отказа му да изпълнява ратайските си задължения. 
 
След две седмици, изкарани във фермата, Мишо излиза удовлетворен от представянето си. „Фермата” трети сезон е уникална – като ненаписана приказка: влизаш вътре, отваря се корицата и вътре има начало и край. За тези две седмици, в които бях вътре, беше уникално,” коментира сливналията в студиото на „Тази сутрин” по bTV след излизането си. 
 
В понеделник вечер групата ще разбере каква е волята на напусналия участник, който трябва да определи следващия фермер на седмицата. 
 


ИЗБРАНО