„Спорни убийства“ по ID Xtra

2 октомври 2017 | 12:10 Дачев
Пенсиониран детектив и адвокат по наказателно право се заемат със спорни случаи на убийства в търсенето на правосъдие
 
В наказателните дела законът повелява, че вината на обвиняемия трябва да се докаже извън всякакво основателно съмнение - но дали присъдите винаги са толкова безпогрешни? Новата поредица на ID Xtra преразглежда криминални случаи, за да се увери в справедливостта на наложените присъди. 
 
Премиерната поредица „Спорни убийства“ ще търси правосъдие от 5 октомври 2017 г., 21:10 часа по ID Xtra.
 
В тази истинска криминална поредица пенсионираният детектив от отдел „Убийства" Крис Андерсън и адвокатът по наказателно право Мелиса Левкович се заемат със спорни случаи на убийства и преразглеждат доказателствата. Двамата работят заедно и използват дългогодишния си опит в наказателните дела, за да консултират отчаяните семейства на осъдените дали е време да обжалват, или да приемат присъдата веднъж завинаги. 
 
* * * * * * *
 
В първия епизод:
 
Крис Андерсън и Мелиса Левкович разследват случая на обвинения в убийство Ерик Уестървелт. Дали наистина той е извършителят на това тежко престъпление? Експертите преразглеждат всички доказателства, за да се уверят, че правилният човек е зад решетките. 
 
Случаите на несправедливо осъдени далеч не са малко. Дали накрая ще възтържествува правдата? Ще видим разследванията на едни от най-съмнителните случаи.


ИЗБРАНО