Лили Иванова гост в студиото на „Панорама“ довечера

29 септември 2017 | 11:16 Дачев
В разгара на националното си турне, Лили Иванова ще бъде специален гост в студиото на „Панорама“ днес от 21:00 часа по БНТ1.
 
Голямата българска певица ще разговаря с водещия Бойко Василев за музиката, обществото и големите решения. Екипът на предавнето ще изненада звездата със специален репортаж, заснет по време на концерта ѝ в Стара Загора, който даде началото на националното турне под наслов „За пълноценни мигове с музиката“.
 
През лятото излезе и най-новият албум на Лили Иванова. Той включва 8 нови песни, а 3 от композициите са записани в нов аранжимент. За първи път в своята дискография певицата издава албум без име, като корицата му не носи никакъв графичен знак. Обложката има истинска колекционерска стойност, защото представлява портрет на Лили Иванова - дело на художника Васил Горанов.
 
* * * * * * *
 
Тази седмица гости в студиото на „Панорама“ ще бъдат още министърът на здравеопазването Николай Петров и ректорът на СУ „Св. Климент Охридски“ Анастас Герджиков.
 
В предавенето зрителите ще видят и интервю с новия посланик на Федерална република Германия в България – Херберт Салбер.


ИЗБРАНО