Братовчедът на Башар Асад ексклузивно в ”120 минути”

21 септември 2017 | 11:34 Дачев
Изборите в Германия - на живо от Берлин
 
Рибал Асад, първи братовчед на сирийския президент Башар Асад, застава пред Светослав Иванов тази неделя по bTV в първото си интервю в Източна Европа.
 
В ефира на „120 минути” ексклузивният гост разказва за фамилията, за предателствата, властта и войната. През 80-те години на миналия век семейството на Рифаат Асад (баща на Рибал) напуска Сирия след обвинения в опит за преврат срещу Хафез Асад.
 
Каква семейна тайна се крие зад тази история? Защо семейството на Рифаат Асад, което живее в Европа, е твърд противник на режима, но и на опозицията?  Младият наследник Рибал Асад, който според наблюдатели може да е бъдещ президент на Сирия, разказва в ексклузивно интервю за „120 минути”.
 
* * * * * * *
 
Тази неделя зрителите на седмичното публицистично предаване ще имат възможност и да проследят изборите в Германия на живо от Берлин със специалния пратеник на bTV Кристина Баксанова.
 
* * * * * * *
 
Броени дни преди официалната премиера на втората книга на Светослав Иванов „Чудовища и будители”, екипът на предаването е подготвил още ексклузивен репортаж от Франция и мястото, в което живее новата футболна суперзвезда – бразилецът Неймар. 
 
Във време за отговори на въпросите на Светослав Иванов - за отвличанията и полицейските протести, ще отговаря министърът на вътрешните работи Валентин Радев.
 
Актрисата Стефка Янорова влиза в „Главната роля”.
 


ИЗБРАНО