Интервю с Джеймс Франко в ”Като на кино”

20 септември 2017 | 12:32 Дачев
Актьорите Катерина Евро и Любен Чаталов ще разкажат за ролите си на бивши съпрузи в нов български филм
 
Тази събота в „Като на кино“, 18 - 19 ч. по bTV Cinema, лошото момче на Холивуд Джеймс Франко даде интервю на актрисата Евелина Борисова в Ню Йорк.
 
Двамата разговаряха за новата роля на Франко в сериала „Нюйоркска комбина", от 11 септември 2017 г. по HBO, който проследява възхода на порноиндустрията в зората на 70-години (трейлър).
 
* * * * * * *
 
В предаването гостуват и две големи звезди на българското кино, които се събират на екран отново 12 години по-късно. Актьорите Катерина Евро и Любен Чаталов ще разкажат за ролите си на бивши съпрузи в новия български филм „Пътуващо кино". 
 
Двамата, заедно с водещия Михаил Дюзев, ще разсмеят зрителите с истории зад кадър от една къща в Твърдица и ще си спомнят с носталгия за превъплъщенията си в комедията „Време за жени" (2006 г.).
 
Катерина Евро ще сподели как се е справила с предизвикателството - за първи път в живота си да се превъплъти в толкова драматична роля, каквато е тази на бивша алкохоличка с пречупена съдба. 
Любен Чаталов ще повдигне завесата и от още една своя роля – бащата от предстоящия филм „Роза Дамасцена". Ще разберем повече за партньорството с Веселин Плачков и за приятелствата, зародили се между 80 актьори от цялата страна.
 
* * * * * * *
 
„Като на кино“ надниква в кухнята на филма „Борг - Макенроу", който проследява историческите мачове между две от най-големите звезди в световния тенис.
 
Ще бъдат представени и премиери на големия и малкия екран.


ИЗБРАНО