Знаменитости в битка с килограмите

20 септември 2017 | 12:18 Дачев
Седем знаменитости водят битка с килограмите при строг режим в новата поредица на TLC
 
Виповете отиват в тренировъчен лагер дълбоко в живописната британска провинция, за да приемат изключителното предизвикателство за загуба на тегло. Участниците носят със себе си своите нездравословни желания и емоционален багаж, а техният инструктор - рускинята Галя Грейнджър, известна като "Slim Reaper" - разполага само с пет дни, за да ги върне във форма.
 
Но дали участниците ще успеят да преодолеят страстта си към сладкото и да издържат цяла седмица? 
 
Знаменитости в битка с килограмите("Celebrity Fat Fighters") тръгва на 26 септември 2017, вторник, в 22:00 часа по TLC.
 
* * * * * * *
 
По време на престоя си участниците ще бъдат подложени на диета от 400 калории дневно и над 8 часа интензивно и необичайно физическо натоварване. Дали този режим няма да се окаже прекалено тежък за някои от тях? Желанието за загуба на тегло расте, а упражненията стават все по-тежки и сложни за участниците. Галя прави всичко по силите си, за да ги мотивира, но някои от тях вече започват да се съмняват дали ще успеят да постигнат целта си в края на седмицата.
 
Сред участниците, поели това предизвикателство, е и талантливата британска певица Латиша Грейс - Lateysha Grace, участвала в Bg Brother. Тя, обаче, няма да е единствената певица в къщата. Нейният колега и звезда от музикален формат Стиви Ричи (Stevi Ritchie от "X Factor") също ще прекрачи прага на тренировъчния лагер, за да демонстрира волята и желанието си за здравословен външен вид.
 
Актьорът Райли Картър-Милингтън също ще приеме тежкото предизвикателство и ще трябва да замени обичайния си начин на живот със строгия режим в тренировъчния лагер.
 
Звездите се впускат в едно от най-трудните предизвикателства в живота им.


ИЗБРАНО