Нов участник във „Фермата”, Иван Ласкин напусна

19 септември 2017 | 15:31 Дачев
По време на първия дуел за елиминации в третия сезон на „Фермата” актьорът Иван Ласкин обяви решението си да напусне шоуто. Още на следващия ден, понеделник, водещият Иван представи на фермерите новия участник - Михаил, който влиза на мястото на Ласкин.
 
Мишо е роден в Сливен и е бивш емигрант. Завръща се в родината си, след като осъзнава, че само в България може да се чувства добре. Той е познат на зрителите от участието на съпругата му в първия сезон  на „Фермата” - рускинята Альона.
 
За да има шанс участниците да го опознаят и да се вгради в колектива, Михаил получи имунитет от ратайство и дуел за първата седмица. Женската част  от клектива обаче не беше никак впечатлена от заявките, които той направи с обръщението си към участниците: „Без ядене не мога. Ставам много нервен. Кухнята трябва да е на ниво. Това е към дамите.” 
 
В прощалното си писмо към фермерите, загубилият първия дуел Тома посочи чеченката Марина за фермер на седмицата. Тя прие задачата изключително отговорно, но с огромно притеснение. Владо Николов се притече на помощ на новата господарка със съвети и организация на работата, а на останалите играчи им се наложи да се подчиняват на строгите правила. 
 
* * * * * * *
 
Визитка
 
Михаил е роден в Сливен. Той е бивш емигрант. Когато е на 18 работи като машинист, но бързо осъзнава, че от заплата не може да спести за жилище и кола или да се грижи за семейство. С 800 германски марки и без да знае език заминава за Малага, Испания. След 10 години работа в чужбина, Мишо се завръща в България, защото осъзнава, че само в родината си може да се чувства добре. Когато е на 30 г. започва собствен бизнес за поддръжка на ресторантско оборудване. Женен е за рускинята Альона, позната на зрителите от първия сезон на „Фермата”. Имат две деца. За Мишо няма нищо по-важно от семейството. Той влиза във „Фермата”, за да стигне до финала. Това, с което не може да прави компромис, е само мързела. 
 
Мишо започва участието си във формата със седмица по-късно, като влиза на мястото на напусналия по собствено желание Иван Ласкин.
 


ИЗБРАНО