MasterChef - кастинг за сезон 4 от днес

15 септември 2017 | 15:59 Дачев
bTV и MasterChef търсят четвъртото поколение кулинарни таланти
 
Кулинарното се завръща с четвърти сезон, а авторитетното жури на тримата топ готвачи – Виктор Ангелов, Андре Токев и Петър Михалчев – от днес започва търсенето на ново поколение любители, готово да покаже, че е по-силно от жегата, по-бързо от умората и достатъчно смело, за да отвоюва всяка крачка към готварските върхове.
 
Защото най-добрият готвач в собствената си кухня е в грешната кухня!
 
Всеки, който иска да изпита своята страст и въображение към храната и да се докосне до най-високите стандарти на кулинарното изкуство, може да се запише за кастинг на уеб адрес masterchef.btv.bg/casting или на телефон 087 9280449.
 
Изисквания:
Желаещите да се включат в едно от най-драматичните и завладяващи състезания за кулинарна креативност трябва:
- да са навършили 18 години,
- да не са работили и да не работят като главни готвачи или да получават доходи от приготвяне на храна в професионална обстановка.
 
Одобрените кандидати ще покажат любимите си рецепти на предварителни кастинги, за да заслужат шанса да се срещнат с журито.
 
* * * * * * *
 
В четвъртия сезон на MasterChef  най-добрите хоби готвачи ще се изправят пред по-интересни кулинарни предизвикателства, ще трябва да се справят брилянтно с още повече обрати, изненади и неочаквани нови правила. Те ще имат честта да готвят рамо до рамо с корифеите на вкуса Виктор, Андре и Петър, да поднасят шедьоври на колоритни гости и да усъвършенстват готварските си умения до професионално ниво.


ИЗБРАНО