”Папараци” в неделя - изповед на новата водеща

15 септември 2017 | 10:02 Дачев
Венета Райкова „без грим и фотошоп“ - Папараци, неделя, 17 септември 2017 г. от 22:00 ч.
 
Телевизионният таблоид „Папараци” стартира есенния сезон с ексклузивно интервю на своята нова водеща Венета Райкова. Зрителите ще видят разтърсващата изповед на самото лице на предаването. Тя ще застане пред собствените си камери, за да разкаже за първи и за последен път за слабостите, страховете и емоционалните проблеми, през които преминава през последните две години. 
 
Емблематичната светска водеща ще разкрие в ефир своя „живот без грим и фотошоп” - в унисон с новото мото на „Папараци”. Зрителите ще разберат шокиращи факти и ще видят за първи път Венета уязвима и дълбоко емоционална.
 
* * * * * * *
 
Емблематичният почерк и енергията, с която Венета вече 20 години взема интервютата си, ще зададат изцяло нов тон на предаването и напълно ще преобразят провокативните истории и разследванията, които са запазена марка на шоуто. 
 
Всяка неделя то ще представя на зрителите 2 интервюта. В тях ще се разкриват неизвестни досега страни и тайни от личния живот на елита. Гости на тези интервюта ще бъдат едни от най-противоречивите, обсъждани или значими личности от родния хайлайф.
 
Актуалност и пикантност - това са акцентите в четвъртия сезон на шоуто.
 
Дръзките, разобличаващи и емоционални интервюта на Венета Райкова, които зрителите очакват, предпоставят и водещата позиция на предаването сред светските хроники у нас, твърдят от bTV.


ИЗБРАНО