Българската поредица „Скъпи наследници” - от януари 2018 г.

13 септември 2017 | 15:49 Дачев
Дотогава зрителите ще имат удоволствието да се радват на новия турски сериал "Сега и завинаги" - от този вторник, 19 септември, в праймтайм, веднага след края на текущата ориенталска поредица

bTV отпразнува вчера успешното начало на есенния телевизионнен сезон с грандиозно парти. Телевизията стартира и подготовката на "сензационни формати" през пролетта на 2018 година.
 
В компанията на уважавани публични личности, bTV благодари на своя екип и партньори за високия професионализъм и отдадеността към каузата за предоставяне на висококачествена информация и забавление на зрителите. Главният изпълнителен директор Флориан Скала повдигна завесата и за предстоящите мащабни проекти на телевизията. 
 
През следващата година зрителите на bTV ще се информират с традиционно надеждни новини, обективна публицистика, ще се забавляват с утвърдени формати като „Гласът на България” , MasterChef, „Бригада Нов дом”, но и ще видят най-новото попълнение в програмата на медията – сериала „Скъпи наследници”, който ще зададе стандартите за премиум качество на телевизионното кино от януари. Продукцията бе обявена на специално събитие в София на 1 март т.г.
 
Шеф Виктор Ангелов коментира:
„Създаването на качествени формати е мисия на телевизията. Чувствам се сред съмишленици, стремящи се да провокират умения и култура сред сънародниците ни.”
 
Мария Силвестър сподели, че освен със своята отговорна роля в социалното риалити „Бригада Нов дом”, от събота тя ще се грижи и за доброто настроение на българите с класацията „Топ 10” в сезон 4 на съботния „Мармалад” (16 - 18 ч.).
 
Талантите от „Гласът на България” озвучиха вчерашното празненство в "Sofia Tech Park", водено от Орлин Павлов и Николета Маданска.


ИЗБРАНО