”Търси се” сезон 14 започва с дуета Pavell & Venci Venc'

12 септември 2017 | 11:39 Дачев
На 17 септември започва новият сезон на токшоуто „Търси се“ по bTV. Всяка неделя от 11:00 часа водещите Меги Димчева и Нели Хаджийска ще срещат зрителите с най-популярните хора в България, разкривайки личния им свят и най-интимните им емоции.
 
Тази година двете чаровни водещи ще стартират новите серии на предаването с най-нашумелия дует на българската хип хоп сцена – Pavell & Venci Venc'.
 
„Срещнахме две интелигентни и чувствителни момчета, всеки от тях със своите тежки моменти в живота, които ще споделят единствено в „Търси се“!”, казват Меги и Нели. За първи път зрителите ще видят майките на Pavell & Venci Venc' в откровени интервюта за своите синове. Майката на Pavell – Галя ще сподели, че той е изключително грижовен син, а най-трудният му период е тийнеджърството. „Малко преди това загубихме баща му. Той започна да бяга от училище, но музиката беше тази, която го спасяваше.“, припомня си Галя.
 
Pavell ще разкрие, че тогава е бил сърдит на целия свят. „Баща ми беше най-добрият човек, когото познавах и не трябваше да си отива толкова млад. Не можахме да имаме последен разговор, но всяка вечер си мисля дълго, дълго за него.“, откровено разказва Pavell.
 
В живота на Venci Venc' също има огромна загуба. Неговата майка Боряна ще разкаже, че той изключително трудно преживява смъртта на баба си, която го е отгледала от съвсем малък. „Затвори се, не искаше да общува. Беше му много тежко“, казва Боряна. „Коварна болест буквално изпи живота от баба ми. Тя е най-скъпият ми човек. Беше най-добрият ми приятел.“, споделя Venci Venc'.
 
За първи път той ще говори и за отношенията с баща си, с когото не живее от дете. „Имахме своите срещи, но разбрах, че двамата сме изключително еднакви, затова реших, че е по-добре да прекратя тази връзка.“, разкрива певецът.
 
Меги и Нели ще го срещнат и най-голямата му любов – неговата годеница Пепи. „Пъстър, странен, различен човек е Venci Venc'. Толкова много го обичам, че съм безсилна пред всичко останало в света!“, споделя тя. И ще признае, че бъдещият й съпруг много обича деца, а Venci Venc' няма да скрие, че вече е готов да стане баща.
 
Относно любовта Pavell заявява, че „се чувства щастлив и спокоен“. Каква е истината за отношенията с приятелката му – певицата Михаела Филева, той ще коментира само пред водещите на „Търси се” по bTV.
 
Както всеки път, Меги и Нели ще провокират своите гости с нестандартни предизвикателства. Рапърите ще играят право хоро - като репетиция за предстоящата сватба. Pavell ще рапира песен за любимия си Батман, а Venci Venc' ще изпее народната песен „Рипни Калинке“. С кого още ще се срещнат в студиото двамата музиканти, ще видим тази неделя от 11:00 часа.