Довечера - VIP Brother 2017

11 септември 2017 | 12:21 Дачев
Тази вечер (20:00 ч. по NOVA) е очаквано бляскавият старт на "най-любовния" VIP сезон на Big Brother - "VIP Brother 2017". Очаква се кик-офът на предаването на продължи поне 3 часа.

Докато бъдещите съквартиранти са в изолация в столичен хотел и с трепет очакват да прекрачат прага на най-известната къща, зрителите на NOVA вече имаха възможността да я разгледат. Водещата на шоуто Алекс Сърчаджиева направи пълна обиколка на Къщата тази сутрин в „Здравей, България“. 
 
„Любовното гнездо“ на звездите е значително по-голямо и с много нови помещения. Алекс ни показа разширения двор, в който се помещава специален апартамент за двама от Съквартирантите, както и джакузито, което е напълно нов елемент за VIP-къщата. 
 
Един от първите обявени участници - Дани Петканов ни показа как се подготвя за приключението. Камера на новините го посети в хотелската стая и надникна в багажа му, а той призна, че няма представа какво има в него, защото е бил приготвен от майка му. 
 
Останалите предварително издадени имена са на певицата Сашка Васева, хип-хоп изпълнителя от група „Стандау“ Тото, диетоложката на звездите Енджи Касабие и талантливата дизайнерка Миглена Каканашева-Мегз. Кои са останалите, ще разберем още тази вечер. След няколко часа любовният сезон тръгва, а новата Къща ще се напълни с цяло съзвездие от знаменитости.
 
Възможно е Big Brother да ги изненада по някакъв начин още първата вечер, намекват продуцентите.
 


ИЗБРАНО