Лора Крумова води ”Събуди се” през уикенда

11 септември 2017 | 09:21 Дачев
 Както бе обявено в петък, в неделя от 18 ч. NOVA пусна 11-и сезон на гейм шоуто "Сделка или не" с Румен Луканов, като сезонът бе обявен за специален. До 30 юли в същия часови пояс (17 - 19 ч.) се излъчваше публицистичното и инфотейнмънт шоу "Комбина", което изглежда отпада от програмната схема след третия си сезон.

Седмица преди това телевизията съобщи, че досегашният ководещ на сутрешния уикенд блок "Събуди се" (08 - 11 ч.) отива в делничния сутрешен блок "Здравей, България" със своя спортна рубрика и че до Мира Иванова в събота и неделя ще има нов водещ. Той вече е известен и от сезон 6 това е тя - Лора Крумова.

Засега няма информация за другия водещ на отпадналата "Комбина" - Галя Щърбева. Рубриката от същото предаване "Миролюба Бенатова представя" обаче се запазва, тъй като е част от "Новини и актуални предавания" на медията. Вчера тя поясни това във фейсбук-страницата на рубриката, като написа: "За моята рубрика няма "нов сезон", защото я поддържам целогодишно. Предпочитах да излъчвам видеата с вашите истории в неделя, в 18 часа, но сега там ще гледате друго. Оставам част от актуалните предавания на НОВА ТВ, но засега не бързам да се "закача" за нов часови пояс. Надявам се новите ми срещи с вас, зрителите, да ми подскажат къде ще съм ви най-полезна."




ИЗБРАНО