Тази вечер тръгва петият X Factor

10 септември 2017 | 18:40 Дачев
Впечатляващи гласове, пленителни истории и харизма, достойна за сцената на X Factor ще превземе ефира на NOVA тази вечер, точно в 20:00 ч.

Саня, Заки, Любо и Криско ще се срещнат за първи път с кандидатите за голямата сцена на музикално шоу №1, а зрителите ще се докоснат до някои от най-вълнуващите и забавни моменти на кастингите и сътворението на звездите.

Очарователният тандем на водещите Алекс и Мария ще сподели емоциите зад кулисите, превръщайки сценичната треска в истинска еуфория. 

* * * * * * *
 
„От седемгодишна възраст мечтая да участвам в X Factor“, сподели пътя на своите мечти и големия успех Луиза Джонсън пред камерата на "Събуди се" тази сутрин, в деня на старта на шоуто. „Преди време имах възможност да чуя изпълнението на Михаела Маринова и Джеймс Артър. Надявам се да дам полезни съвети на участниците в шоуто тази година“, разказа победителката от X Factor 2015 UK, която ще бъде специален гост на Саня в Къщите на съдиите. 
 
Довечера, точно в 20:00 ч. вокална група от четири момичета ще се появи пред жури и публика, за да сподели дългия път до участието в любимото й шоу. Любо Киров ще се яви на прослушване пред своите колеги, за да даде незабравим пример на развълнуваните участници в кастинга. Поп изпълнителят ще влезе в ролята на нерешителен кандидат, който неочаквано ще изненада присъстващите в залата. 
 
17-годишно момиче ще се пристигне от Германия, за да докаже любовта към България и музикалната сцена, а участник от Испания ще потърси късмета на световния хит Despasito за своята поява.

Друг хит в лицето на VIVA на Дана Интернешънъл ще се превърне във визитка на един от участниците. Димо Лесевки ще избере ембелматичното парче, за да представи себе си с рефрен, който екипа на шоуто дълго ще припява. 
 
Какъв ще бъде изборът на журито? Кои ще бъдат първите кандидати, които ще се отправят към следващия етап? – ще научим довечера, по време на старта на пети сезон на X Factor.
 


ИЗБРАНО