Владина Цекова за пилигримите в северна Испания

8 септември 2017 | 18:02 Дачев
Тази събота, 9 септември, в „Пътеки” по БНТ1:
 
Водеща тема на изданието е пътуването и духовните пътища, а гост в студиото е Владина Цекова. Тя ще разкаже за Камино и пътя на пилигримите до Сантяго де Компостела в северна Испания. Защо е изминала това физическо и духовно предизвикателство цели 3 пъти, какво трябва да знаем, когато тръгваме по такъв път и как той променя хората, стъпили на него, ще сподели Владина, както и ще открехне вратата за другите духовни пътища по които е вървяла.
 
Ще се срещнем и с още един пътешественик - Лъчезар Африканов ще разкаже кога за първи път стига до Атон и как това се превръща в ежегодно поклонническо пътувания до Светите земи.
 
В рубриката за осъзнатото родителство Елена ще разкаже и даде съвети как да съчетаем пътуването към себе си и пътешествието на родителството, а Албена ще ни покаже практики, с които по-лесно и безпроблемно да се справим с изпитанията на пътя.
 
* * * * * * *
 
В неделяи, заедно с главния редактор на списание „8” Ганета Сагова ще говорим и ще се срещнем с една необикновена личност, известна по цял свят – лечителя, учител и хуманист Рене Мей.
 
В рубриката за здравето Албена ще представи някои от съветите на Рене Мей за правилно и балансирано хранене.
 


ИЗБРАНО