Анна Цолова в ново амплоа - прави свое предаване

8 септември 2017 | 09:53 Дачев
Ново професионално предизвикателство в ефира на NOVA за досегашната водеща на сутрешния блок
 
Тази есен едно от най-популярните лица в ефира на NOVA и водещ на „Здравей, България“ - Анна Цолова, отваря нова страница в кариерата си. Тя подготвя друго предаване, което зрителите ще могат да гледат скоро. Информацията е на пресофиса на телевизията.
 
„Здравей, България“ ще продължи да се излъчва в познатото на аудиторията програмно време, с досегашния водещ на предаването Виктор Николаев.
 
* * * * * * *
 
Анна Цолова:
 
"След 19 години в новините и актуалната публицистика, 13 от които в сутрешния блок на двете най-големи телевизии, избрах за себе си нова посока и реших да предложа на NOVA един различен проект. Това е план, върху който работя вече повече от година. Обявявам го в момента, в който съм готова с екипа и концепцията за неговия успешен старт.
 
Това е мой дълго обмислян професионален избор. Благодарна съм за доверието на зрителите през всичките тези години. Ще бъдем отново заедно скоро. На Виктор - един от най-добрите ми приятели, и на екипа на "Здравей, България", желая успех!“
 
* * * * * * *
 
Силва Зурлева, член на Борда на директорите на Нова Броудкастинг Груп:
 
“Благодаря на Ани за усилията и успехите, които донесе на NOVA. Щастлива съм, че ще продължим да работим заедно по нов телевизионен проект извън новините. Пожелавам успех на бъдещото предаване“.

* * * * * * *

Цолова вчера коментира за "24 часа" по повод тяхна предварителна публикация, че "част от нещата в информацията не са верни. Със сигурност това, което ще чуете, ще бъде интересно".


ИЗБРАНО