5 имена на участници във VIP Brother 2017

7 септември 2017 | 12:13 Дачев
Водещите на ВИП Брадър Алекс Сърчаджиева, Миглена Ангелова и Ники Кънчев разкриха 5 от участниците във ВИП Брадър.

На специална пресконференция тази сутрин в в Adi’s Cook&Book на ул. „Будапеща“ 31 в София стана ясно, че в къщата ще влязат общо 17 души.

Според програмния директор на Нова Броудкастинг Груп Антоний Мангов, тази година ще наблюдаваме много пъстър и разнообразен каст и няма да има чуждестранна ВИП персона. "Идеята е да покажем различните форми на любовта и кастът е направен да отразява всички аспекти на думата любов", обясни Мангов.

Вижте снимки на звездите и къщата.

В къщата този път ще влязат:
Сашка Васева - една жена, която няма нужда от представяне и която твърди, че за любовта и страстта няма възраст;
Миглена Каканашева-Мегз, от която не знаем какво да очакваме. Името ѝ се свързва с много богати мъже и в предаването ще видим дали ще търси любов, дали ще намери някого, който да отговори на очакванията й.
Даниел Петканов, известен като Лудия репортер на "Часът на Милен Цветков". Дали ше се осмели някоя жена да бъде с него при положение, че всички видяха на какво е способен във връзката му с Александра Богданска?
Енджи Касабие - една много красива жена. Много български звезди отслабнаха с нейния режим. Тя живее извън България, а наскоро се омъжи за мистър Ливан. Защо тя прие да влезе в къщата малко след брака си? Щастлива ли е или не? Защо решава да напусне мъжа си за 2 месеца?
Тото от група "Скандау" е блогър, влогър и телевизионен водещ. Той е представител на едно ново, свежо поколение звезди и е дал заявка, че ще чупи бариери.

Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева ще участват активно, като към тях се присъедини и Миглена Ангелова, която ще има собствена рубрика, в която ще е като вътрешен човек от екипа, внедрен между съквартирантите.

Алекс от своя страна ще бъде трубадур, който разказва любовни истории. А Ники Кънчев ще видим в обичайната му роля.

Зрителите този път ще имат възможност да видят някои по-интересни и неочаквани коментатори.

Освен голямата изненада – петима потвърдени бъдещи Съквартиранти, на специалното събитие представителите на медиите видяха и първите кадри от Къщата – 3D проекти. Тази година тя е превърната в истинско любовно гнездо с много нови кътчета, в които участниците могат да се отдават на романтични разговори или просто всички заедно да се забавляват. 


ИЗБРАНО