“Пази се от живите мъртви” - втора част на трети сезон

7 септември 2017 | 12:46 Дачев
Сериалът на AMC “Пази се от живите мъртви” ще се завърне с втора част на трети сезон с два последователни епизода в понеделник, 11 септември в 04:00 часа (едновременно с излъчването им в САЩ), а повторението на премиерните два епизода ще се излъчи в 23:00 часа в същия ден.
 
Втората половина на сезона ще включва отново осем епизода.
 
Когато се разделихме за последен път с персонажите, беше започнал да се оформя един много сенчест съюз. Във втората половина на сезон 3 става съвсем ясно, че този съюз е нетраен и че едва ли е вероятно ранчото и местните американски племена да се спогодят. Може би някои от водачите им наистина искат това да се случи, но вероятността за това е малка... 
 
Въпреки че първата половина на сезон 3 (от 5 юни) беше малко по-интимна, втората половина ще бъде по-апокалиптична. Акцентът в нея ще бъде върху значението на това да се споделят запасите, а не да се поддържат отделни общности, като междувременно след шест седмици водата в лагера на Медисън ще се изчерпи.
 
Ще видим много зомбита, филмът ще бъде много по-смел и по-кървав…
 
* * * * * * *
 
Семейства Кларк и Ото са сключили неспокойно примирие с Нацията. Досегашните врагове трябва да намерят начин да оцелеят заедно. Напрежението в ранчо „Броук Джо“ се покачва с рязкото намаляване на неговата милиция, ресурсите са оскъдни, а Мъртвите нахлуват. Източникът на живот – язовирът Гонзалес - е голямата награда за Юга.
 
Странд е ударил дъното и се нуждае от партньор, за да завладее единствената световна валута. Междувременно Даниел отново е станал el soldado, прекарвайки времето си в служба на Лола и язовира, но не е изоставил духа на Офелия.


ИЗБРАНО