Наталия Кобилкина - тв водещ в BiT, предаване ”Без задръжки”

3 септември 2017 | 22:14 Дачев
В своето авторско предаване "Стажанта броди" днес, водещият и програмен директор на BiT Сашо Диков съобщи, че популярната сексоложка и психолог от руски произход Наталия Кобилкина започва свое телевизионно предаване, озаглавено "Без задръжки".

Шоуто е обявило кастинг от празничния 6 септември 2017 г. (вторник), като от участниците се очаква да споделят свои проблеми, а екипът на Кобилкина му предлага съвети и техники за справяне - на живо в ефир. Целта е придобиването на стратегия за справяне с конкретния проблем. При това се включва и публиката, в търсене на решение.

Предаването ще има ефекта на "коуч-сеанс", тренинг на живо. Очаква се, че и зрителите със сходен проблем ще могат да се възползват. Записването за кастинг става през e-mail castinglove@bitelevision.com - отбелязват се трите имена, възраст, пол, имейл, телефон, местоживеене и занимание, след което се описва какъв проблем има кандидатът за участие, какво решение е търсил. След изпращането на имейла се очаква обратна връзка от страна на екипа на предаването.

Ако се кандидатства само за публика, отбелязват се трите имена, пол, имейл, телефон, местоживеене и мотив за участие - защо кандидатът иска да е част от проекта.

Снимките ще се осъществят в град София.

* * * * * * *

Наскоро Кобилкина се омъжи за втори път, след като през 2015 г. се разведе със съпруга си - българин. Веднага след сватбата им в Гърция тя и гръцкият бизнесмен Такис Дретакис тръгнаха на обиколка из Европа. Двамата работят заедно, например изнесоха в Мюнхен курс по любовна синергия.

Меденият им месец бе в Монте Карло, а за този месец септември бе обявено сватбено пътешествие в САЩ.


ИЗБРАНО