Diema Extra през септември 2017

2 септември 2017 | 13:14 Дачев
 Diema Extra ще зарадва истинските фенове с изобилие от футбол и оспорвани спортни битки през септември. Този месец спортните канали Diema Sport и Diema Sport 2 излъчват интригуващите квалификационни мачове за Световното първенство по футбол 2018, срещите от Английската Висша лига и Френската Лига 1, Чемпиъншип и английската Лига 1, както и мачовете за Купата на Лигата в Англия – Карабао Къп. Запазено място в програмата на Diema Extra имат също най-интересните футболни събития у нас – мачовете от Първа Професионална Лига, Втора Професионална Лига и 1/16 финалите за Купата на България.
 
В оспорвана битка по пътя към Световното футболно първенство 2018 се впускат отборите на Чехия и Германия тази вечер от 21.45 ч. директно по Diema Sport, а от 21.40 ч. по Diema Sport 2 е мачът Малта – Англия. В събота от 21.45 ч. Diema Sport предава на живо квалификационния мач Испания – Италия, а от 21.45 ч. по Diema Sport 2 е срещата Уелс – Австрия. Почитателите на футбола могат да проследят  срещите от квалификациите за Световното първенство 2018 на живо по Diema Extra, както и в онлайн платформата GONG PLAY.
 
Акцент в програмата на спортните канали са срещите от Първа Професионална Лига, като с интерес се очаква предстоящият двубой между Левски и Лудогорец на 6 септември, сряда, от 20.00 ч. пряко по Diema Sport. През септември почитателите на родния футбол могат да проследят на живо турнира за Купата на България, който се открива с мача ЦСКА – Несебър на 19 септември от 16.00 ч. по Diema Sport. На 19 и 20 септември Diema Sport 2 предава на живо мачовете за Купата на Лигата в Англия – Карабао Къп. 
 
За разнообразното спортно съдържание в ефира на Diema Extra допринасят стартовете от престижната автомобилна надпревара Формула 1 – още в първия уикенд на септември за любителите на високите скорости Diema Sport 2 излъчва директно състезанието за Голямата награда на Италия, както и всички съпътстващи събития на пистата. В периода 15-17 септември акцент в ефира на Diema Sport 2 е и състезанието за Голямата награда на Сингапур. 


ИЗБРАНО