Три водещи заглавия по AXN през септември

1 септември 2017 | 12:00 Дачев
Дългоочакваната премиера на заснетата изцяло в България продукция на Sony Pictures Television (SPT) Networks - „Забравена“ е в програмата на AXN на 27 септември (сряда) от 21:00 ч.

След тази дата, всяка сряда в същия час, ще бъде излъчван по един от общо 10-те едночасови епизоди.
 
Стана Катич („Касъл“) е в ролята на агентът от ФБР Емили Бърн, която изчезва безследно докато е по следите на известен сериен убиец. Шест години по-късно, тя е открита в изоставена хижа в гората, полужива и без никакъв спомен за случилото се с нея през целия период, в който е била в плен. Завръщайки се в къщи тя разбира, че съпругът ѝ се е оженил повторно, а синът ѝ е отглеждан от друга майка, всъщност единствената, която детето познава. Твърдо решена да събере липсващите парчета от пъзела, Емили скоро се оказва въвлечена в нова серия от убийства.
 
* * * * * * *
 
„Забравете миналото! Пренапишете бъдещето!“. Това е слоганът на втори сезон на историческото фентъзи „Друговремец“, който започва на 9 септември от 22:00.
 
Клеър и Джейми пристигат във Франция, твърдо решени да проникнат в редиците на якобитите и да спрат битката при Калоден - последното стълкновение от Якобитското въстание от 1745-1746 г. С помощта на братовчед си Джаред - местен търговец на вино, Джейми и Клеър се озовават в цетъра на разточителния живот на френското висше общество, където изобилства от интриги и сплетни и политическата печалба e далеч по-малко ползотворна.
 
* * * * * * *
 
На 14 септември, четвъртък, от 21:00 е стартът на трети сезон на „Морски детективи: Ню Орлиънс“.
 
Част от световния франчайз поредицата е криминална драма, във фокуса на която се намира местното звено на разследващи криминални престъпления. В тях е въвлечен военен персонал в Ню Орлиънс - град, известен със своята музика, забавления и нисък "морален праг".

Този колоритен град, който крие своята тъмна страна, е като магнит за военния персонал в отпуск, а когато предозирането с удоволствията на ваканционния живот доведе до неприятности, екипът на Морски детективи е на място, за да помогне и да даде най-доброто от себе си!


ИЗБРАНО