Премиери по Food Network

1 септември 2017 | 11:21 Дачев
Нови сезони на предавания по Food Network

Трапезата на Сиба
Всеки четвъртък от 7 септември 2017 от 21:00 часа
 
Традиционните ястия добиват модерен облик в третия сезон на “Трапезата на Сиба”. Енергичната Сиба Мтонгана застава отново зад кухненския плот и приготвя вкусни южноафрикански фюжън специалитети за семейство и приятели. Първо обръща внимание на най-строгия си критик - деветмесечната си дъщеря - с храна, подходяща за деца, и семейна фотосесия. След това споделя някои от тайните си за безупречна презентация с нови варианти на говеждо карпачо и пилешки такос. Очакват ви още много вкусотии: сандвичи със свинско на браай и гарнитура, международни фаворити като салата “поукей” и австралийски стек “уагю”, както и предложения за романтична вечеря, създаващи атмосфера за любов. 
Заповядайте на трапезата на Сиба!
 
Крайпътни ресторанти, закусвални и капанчета
Всеки вторник от 5 септември от 21:00 часа
 
Новият сезон на “Крайпътни ресторанти, закусвални и капанчета” отвежда Гай Фиери отвъд Атлантическия океан, за да опита разнообразието от кулинарни стилове в Испания. В Барселона той пробва октопод по галисийски и рецепти от старата школа на Каталуния. Разбира се, има и превъзходни тапас, включително първокласни скариди и пъдпъдъци. След като се връща в САЩ, Гай опитва няколко уникални предложения на барбекю: сандвич, препълнен с различни видове месо, от камион за храна в Портланд, азиатски фюжън стил в ресторант в Северна Каролина и тексаска комбинация от суши и барбекю. След това Гай се отправя на бързо пътешествие и на юг, до Канкун, Мексико. Там той пробва автентични пълнени чушлета и сандвичи с пръжки, а после представя на зрителите собствения си ресторант - “Плая дел Кармен”. 
Тръгнете с Гай на обиколка, изпълнена с кулинарни удоволствия!
 
Надпревара в супермаркета
Всяка делнична вечер от 11 септември от 20:00 часа
 
Осмият сезон на “Надпревара в супермаркета” изправя амбициозните готвачи пред нови предизвикателства. Отборите трябва да се справят с поредица от задачи, за да спечелят! Започваме с турнир от пет части за участници в минали предавания. Само най-добрите от най-добрите ще стигнат до финала. След това четири наскоро сгодени двойки ще се борят за парична награда, с която да организират сватбите си. Състезанието става по-оспорвано, когато четирима любители от “Звездна академия” влизат в университета на “Надпревара в супермаркета”. След това осмина непознати се събират по двойки и приготвят ястия с класически комбинации на стойност под 15 долара. Кои от обещаващите кулинари ще завършат надпреварата на Гай и ще заслужат короната на победителя?
 
Човек, огън, храна
Всеки вторник от 22:00 часа
 
Американската одисея на Роджър Мукинг продължава. Кралят на готвенето на открито пътува надлъж и нашир из Съединените щати в търсене на най-добрите готвачи на огън. От малки лагерни огньове до нестандартни, изработени по поръчка скари и пушилни - той се среща с любители, майстори на барбекюто и спецове по външните кухни от цялата страна. Всички те са страхотни готвачи, обединени от любовта към пламъците и готови да споделят кулинарните си тайни. От парещи ястия в Пуерто Рико, пушек и пара в Хавай, през сладко и солено във Флорида до средиземноморско угощение в Северна Калифорния - Роджър е на лов за най-големите, най-смелите и най-добрите в занаята. Каквото и да е времето през този месец, “Човек, огън, храна” ви обещава завладяваща жега!
 


ИЗБРАНО