„Пътеки” сутрин през уикенда с Деница Атанасова по БНТ1

25 август 2017 | 19:15 Дачев
Тази събота, 26-ти август 2017, лятната програмна схема на БНТ1 ще се обогати с още един свеж телевизионен проект. Предаването „Пътеки” с водещ Деница Атанасова ще прави компания на зрителите на националната телевизия всяка съботна и неделна сутрин от 8.30 до 9.00 ч.
 
Мотото на новото шоу е „Животът ни е даден, за да го живеем в радост!”, а основната тема на предаването винаги ще бъде човекът, неговото добруване, усъвършенстване и успех. Ще се разглеждат и изследват качествата, които всички ние притежаваме или се стремим да развием и обогатим.
С помощта на съвети от експерти и специалисти, както и чрез реални примери на хора, успели в различни сфери от живота, „Пътеки” ще вдъхновява, усмихва и хармонизира ежедневието ни. „Пътеки” ще бъде „мост”, по който хората, които искат да променят живота си към по-добро, ще вървят, за да постигнат целта си и да намерят отговори на въпросите, които постоянно си задават. Ще предлага съвети за хармония между ум, дух и тяло, за да сме щастливи в семейния, професионалния и личния си живот.
 
Интересни ще са срещите с хора, стъпили на пътя към духовното израстване, към здравословния начин на живот, уважаващи и живеещи в хармония с природата, грижещи се и защитаващи не само хората, но и всички живи твари на планетата. Ще бъдат представяни творци, обърнали поглед към изкуството като спасение. Очакват се разговори и за различното образование и възпитание на децата ни.
 
* * * * * * *
 
В първия брой на предаването тази събота, на гости в студиото е преподавателят с повече от 50 години опит в практикуването на йога, Ани Павлова. Тя ще сподели какво всъщност е йога и как влияе на хората.
 
Последната неделя на август е посветена на най-любимия човек за всекиго – майката. Поканена е майката, учителят, приятелят, но и възпитател, сертифицираният обучител по програмата на д-р Томас Гордан „Програма за трениране на успешни родители” – Елена Анастасова.
„Пътеки” е за всички, които искат да бъдат здрави, успешни и в хармония със себе си и света!
Продуцент е "Fresh Production", режисьор - Румен Ганев.


ИЗБРАНО