Топ 10 най-смъртоносни животни

21 август 2017 | 11:54 Дачев
Viasat Nature: След удивително успешната поредица "Най-свирепите животни", Стив Бакшъл (Sreve Backshall) изрежда най-опасните животни на планетата и избира личните си Топ 10.
 
Дали са най-бързи, с най-големи зъби или най-отровни - тези зверове си приличат по това, че всичките са смъртоносни. Но кой ще се окаже най-страшният и ще спечели първото място, според Стив?
 
"Топ 10 на най-смъртоносните животни" ("Deadly Top 10")
- всеки понеделник от 21 август, в 20:00 ч.
5 епизода х30 минути.

* * * * * * *

Още поредици по канала:
 
Кучешки истории: Повикайте Тибор ("Dog Tales: Tibor To The Rescue")
- всяка сряда в 20:10, 8 епизода x30 мин.
 
Палм Бийч, Флорида. Слънце, пясък, разглезени кучета. Бившият модел Тибор Фигъл, който впоследствие се превръща в кучешко гуру, иска да ги научи на добри обноски. 
 
Но този супертреньор среща сериозни трудности, когато се сблъсква с кучета като Саманта, голям английски мастиф с подобаващ нрав, или с Бруно - приятелски настроен боксер, който харесва повече от всичко да дъвче мебели и да управлява кокошарника. 
 
Най-голямото предизвикателство пред Тибор са кучетата, спасени от местния Контрол над животните. Той се бори да спаси бездомните и изоставените и да ги подготви за осиновяване и втори шанс. Всеки епизод от "Повикайте Тибор" е пълен с практически съвети и хитринки за всички собственици на кучета.
 
* * * * * * *
 
Суперсетивата на животните ("Animal Super Senses")
- всеки вторник в 20:10, 4 епизода x60 мин.
 
Нашите човешки сетива са просто невероятни - но ние имаме представа само от върха на айсберга. Представете си, че можете да "виждате" чрез звук, да подушвате храна, заровена дълбоко в земята, или да виждате движения на каданс. 
 
Тази поредица показва скрития свят на животинските сетива. Включените истории ще ви разкрият как слоновете могат да чуват гръмотевични бури, отдалечени на стотици метри, как пчелите различават сложните феромони и как странна надпревара принуждава океански гигант да развие най-грамадното око на нашата планета - с размера на човешка глава! 



ИЗБРАНО