”Чуждо тяло” е името на сезон IV на ”Откраднат живот”

18 август 2017 | 21:20 Дачев
Четвъртият сезон на медицинския сериал започва на 12 септември, вторник
 
Един от най-харесваните български актьори – Юлиан Вергов – е новото лице, което ще прекрачи прага на МБАЛ „Св.Кирил”, за да преобърне живота на главните герои в сериала „Откраднат живот: Чуждо тяло“.
 
Вергов е известен с участието си в редица телевизионни и кинопродукции, най-новите заглавия сред които са „Маймуна” (2016), „Христо” (2016), „Докато Ая спеше” (2015), играе и в множество театрални постановки в страната и чужбина. Един от последните му филми - „Посоки" (2017) на Стефан Командарев – влезе в официалната селекция на фестивала в Кан, а снощи актьорският състав получи специална награда на журито на фестивала в Сараево. Документалният филм „Велико Търново в сърцето на историята”, в който Юлиан Вергов влиза в ролята на гид, спечели няколко престижни награди на международни филмови фестивали.
 
Вергов коментира:
“С участието си в „Откраднат живот” се включвам в борбата за оцеляване на българското кино, а и съм щастлив, че ще имам възможността да работя с екипа на Dream Team и NOVA.”
 
Съвсем скоро той ще се присъедини към екипа на МБАЛ „Св.Кирил” и ще стане важна част от всекидневието на главните действащи лица в поредицата. Дали обаче ще се намеси само в техния професионален свят или ще навлезе и в личния им живот, как ще се промени неговият собствен път и каква точно ще е ролята му в сериала – предстои да видим след по-малко от месец.
 
* * * * * * *
 
Чуждо тяло ще се появи между екранните двойки, които в предишните сезони преминаха през множество изпитания, за да се съберат. Сега обаче съдбата е подготвила за Наталия и Калин, Вяра и Борис, Галя и Захариев, Хинова и Мазов нови предизвикателства, и ще ги постави в нетипични ситуации, за да изпита техните чувства и реакции.
 
С успеха си през изминалите три сезона и 138 излъчени епизода, българският сериал „Откраднат живот” е част от колекцията качествени родни продукции, които NOVA подкрепя. Последният епизод на сезон III даде дългоочаквани отговори, но постави и много нови въпроси....
 


ИЗБРАНО