Петият сезон на ”X Factor” започва на 10 септември

16 август 2017 | 15:42 Дачев
Мотото на новия сезон е “Сътворението на звездите”
 
Предаването, което сътворява истински звезди, се завръща с пети сезон и обещанието да даде шанс на още талантливи млади хора да покорят българската музикална сцена. На 10 септември 2017 г. точно в 20:00 ч. по NOVA започва голямото приключение, наречено X Factor.
 
За част от участниците то ще бъде дългоочаквания звезден миг, за други – пропусната възможност, но регламентът на формата повелява, че до големия финал достигат само най-добрите. 
 
Сериозна конкуренция, серия от предизвикателства и истинско музикално шоу очакват претендентите за слава в новия сезон на X Factor. Пътят им до сцената обаче е доста дълъг и ще премине през серия от изпитания. Предварителните кастинги, прослушванията на живо пред жури и публика, тренировъчните лагери, къщите на съдиите, концертите на живо са само част от дългия път до финалите на шоуто, а публиката със своя вот ще е тази, която ще определи кой има най-големи шансове да продължи напред, за да стане новия X Factor на България. 
Звездното жури отново ще има отговорната задача да открие най-талантливите  участници, то ще бъде важна част от сътворението на звездите. Талант, харизма и амбиция са трите задължителни съставки за успеха в X Factor, но какво още е необходимо на претендентите - ще чуем съвсем скоро от Саня, Криско, Заки и Любо. 
 
X Factor ще събере на сцената си хора от цял свят. Още в първи епизод ще видим участници, пристигнали от Испания, Германия, Англия и Македония, за да опитат своя шанс.
 
„Участник на 61 години ще е сред изненадите на сезона. Разбира се, предстои да чуем и уникално изпълнение на хит №1 Despacito. За първи път група от четири момичета се явява на кастинг, а Саня ще се сдобие с ухажор по време на прослушванията”, продуцентите повдигат завесата, издавайки любопитни новини от предстоящия сезон.
 


ИЗБРАНО