Волейболната звезда Владо Николов влиза във ”Фермата 3”

16 август 2017 | 12:01 Дачев
„Задава се най-суровият и най-труден сезон”, сподели днес в сутрешния блок на bTV „Тази сутрин” главният редактор на риалити формата - Ники Николов
 
Волейболният шампион Владимир Николов е първият участник в предстоящия сезон на мегапродукцията „Фермата“ - "Фермата: Ново начало". Топ спортистът избра bTV за своя дебют в риалити форматите и ще бъде един от играчите, които ще се борят за голямата награда от 100 000 лева. Той е и първата известна личност, която продуцентите и водещите на предаването Иван и Андрей разкриват.
 
Владо Николов има безброй медали, купи и успехи, през 2010 г. е обявен за най-добрия волейболен диагонал в света. Той се очертава като един от най-любопитните фермери, тъй като досега зрителите не са имали възможност да наблюдават бившия капитан на националния отбор извън волейболната зала. 
 
Самият Владимир Николов споделя, че участието му в предаването е като сбъдната детска мечта и с интерес е следил първите два сезона на предаването по bTV. 
„Хареса ми това, че се залага на българското. „Фермата“ е формат, в който се говори за България, за българските занаяти, за традиционните умения по нашите земи. Неща, които за мен са важни. Връзката с природата е нещо положително и трябва да бъде развивана. В забързаното ежедневие, в което живеем, възможността една група хора да бъдат отделени от интернет, от средствата за масова комуникация, и върнати към корените си, ми се струва нещо доста интригуващо“, казва топ-спортистът в интервю за bTV.
 
Владо приема откъсването от цивилизацията като приключение. 
„Четях приключенски романи и си представях нещо такова – откъсване сред природата, там, където хората трябва със собствените си ръце да произведат и уловят това, с което да се хранят“, казва още волейболната звезда, която ще видим като фермер, рамо до рамо с останалите участници. 
 
* * * * * * *
 
Новият сезон тръгва през септември 2017, а тази година, освен на впечатляващ кастинг, продуцентите залагат и на специална мисия и положителни послания.

Вижте видеото за кастинга, обявен в края на месец април.
 
„Задава се най-суровият и труден сезон“, съобщи днес главният редактор на предаването Ники Николов в студиото на „Тази сутрин“ по bTV. Идеята и вдъхновението на екипа са дошли от всички онези хора и у нас, и по света, които бягат от стреса и цивилизацията, за да са далеч от града и сред природата. Николов разкри и че мястото, на което е самата ферма, е уникално красиво, изолирано и около голяма вода. „Това е символичната граница между двата свята“, допълни той.
 
* * * * * * *
 
Кои са останалите известни личности, освен волейболната звезда Владо Николов, които заедно с останалите участници ще влязат в играта „Ново начало“, ще става ясно всяка седмица до старта на предаването. 


ИЗБРАНО