Черният списък (сряда, NOVA)

15 август 2017 | 00:59 Дачев
Започва сезон IV на американския криминален сериал с участието на Джеймс Спейдър ("Линкълн", "Водачът", "Отмъстителите: Ерата на Ултрон") - 3 пъти номиниран за "Еми", като две от номинациите са за най-добро драматично изпълнение в ролята му на "червения" в "Черният списък".

Сюжетни линии в новия сезон:

След шокиращия финал на третия сезон, Лиз и Ред продължават да изобличават високопоставените личности и задкулисните игри в света на конспирацията. В премиерните епизоди от четвърти сезон постепенно се разкрива, че Лиз е опитала да фалшифицира смъртта си, за да предпази новородената си дъщеря Агнес. Междувременно мистериозен господин твърди, че е истинският баща на Лиз. Той я провокира да се разрови в детството си и да се помири с беглите спомени, покварени от Редингтън.
 
Елизабет "Лиз" Кийн продължава да търси истината за миналото си, докато прави всичко възможно да опази себе си, детето и съпруга си. Без цялата истина обаче, всеки изминал ден крие все повече опасности за нея и семейството ѝ. Междувременно специалният отряд е шокиран от появата на Лиз и много приятелства биват погубени. Предаден от най-близките си, особеният етичен кодекс на Редингтън търси справедливост, докато се бори с армия от нови и неочаквани хора от Черния списък.


ИЗБРАНО