„Бруклин 99” започва довечера по bTV Comedy

14 август 2017 | 10:26 Дачев
Сериал с по две награди „Еми” (за креативни изкуства) и „Златен глобус“
 
Премиерният за България първи сезон на „Бруклин 99” започва на 14 август 2017 по bTV Comedy и ще се излъчва всеки делничен ден от 21:30 ч. 
 
Нетипично за комедийна поредица, екипът от актьори преминава през истинско полицейско обучение. Полицейският участък, използван за заснемането на сцените, е в едноименния район на Ню Йорк. 
 
Първият сезон на продукцията проследява живота на група детективи в района на Бруклин. Екипът детективи се оглавява от новоназначения капитан Рей Холт (Андре Броър). Сред детективите е и Джейк Пералта (Анди Самбърг), който често поставя екипа в атмосфера, изпълнена с напрежение, въпреки поведението си на спокоен и безгрижен - той дразни стриктната Ейми Сантяго (Мелиса Фумеро). Чарлз Бойл (Джо Ло Трулио) е надежден, но чудат детектив, чиито емоции понякога стигат до висоти, обратно на твърдата и мистериозна Роза Диас (Стефани Беатрис). Останалите детективи от екипа са Майкъл Хичкок (Дърк Блокър) и Норман Скъли-Норм (Джо Маккинън Милър). Те са по-възрастни и често некомпетентни, въпреки отдадеността си към работата си.
 
Всички детективи докладват на Тери Джефордс (Тери Крус) - отдаден на семейството мъж, който се страхува да се върне в активната полицейска работа поради възможността да загуби живота си и да остави децата си без баща.
Помощ в опазването на района оказва Джина Линети (Челси Перети), която изглежда оценява всичко друго, но не и работата си.
 
* * * * * * *
 
Любопитно е, че Анди Самбърг и Челси Перети са били в едно основно училище, както и героите им в поредицата. Анди искал да си вземе почивка от телевизията след осем години в комедийното шоу Saturday Night Live, но момента, в който прочита сценария на „Бруклин 99“ веднага се втурва, смятайки че е прекалено добър и забавен, за да бъде отказан.
 
След снимките на всяка сцена - по няколко пъти актьорите импровизират и преминават отново през нея, за да я направят по възможно най-забавния начин.


ИЗБРАНО