Риалити: „Дяволският каньон“ по Discovery - златотърсачи

9 август 2017 | 16:38 Дачев
Бойс, Бен и Джон ще се изправят пред редица премеждия в търсене на най-големите залежи на злато около Дяволския каньон
 
Територията около Дяволския каньон в Британска Колумбия (Канада) е приютила най-големите залежи от злато, виждани до момента. Тя е също и най-враждебното място за оцеляване на планетата. Стотици милиони долари в злато чакат всеки, който е готов да рискува живота си, за да ги получи. 
 
Премиерният първи епизод на най-новата поредица „Дяволският каньон“ ("Devil's Canyon") ще ви пренесе заедно с трима златотърсачи в най-дълбоките джунгли на Британска Колумбия от 14 август 2017, понеделник, от 21:00 ч. по Discovery Channel.
 
* * * * * * *
 
Екстремните златотърсачи Бойс Гоф, Бен ван дер Валк и Джон Белчик тръгват отделно в районите на Дяволския каньон, които са напълно извън обсега на големи минни компании,  в търсене на следващия голям златен удар. Няма пътища, няма пътеки, няма операторски екип, няма помощ. Те сами трябва да приготвят всичко, от което се нуждаят, за да оцелеят в най-връждебната терирория.
 
Само за няколко седмици те ще се разкъсват между завладяващата война помежду  им в търсене на злато и оцеляването в условията на сурова зима. Талантливите златотърсачи навлизат дълбоко в девствената гора, за да намерят колкото се може повече злато преди зимата да настъпи. Яростни бури, смразяващи дъждове и снегове, падащи дървета, хипотермия и опасни мечки стоят между златотърсачите и сбъдването на всичките им мечти. Човекът се изправя срещу природата в една от най-суровите среди на Земята, за да получи шанса да открадне златото на Дявола.
 
Колко далеч са готови да стигнат Бойс, Бен и Джон в стремежа си към богатство и слава?
 
Малцина златотърсачи все още имат желание да правят нещата по добрия стар начин - да се втурнат към ръба на цивилизацията само с раниците на гърба си в търсене на най-големите залежи от злато, виждани до момента. Впуснете се заедно с тримата екстремни кандидати в самоубийствена мисия към най-отдалечената област на Дяволския каньон.


ИЗБРАНО