Фен Фолк ТВ организира „Пирин Фолк - Сандански 2017“

9 август 2017 | 16:30 Дачев
25 емблематични песни на сцената от 25 до 27 август
 
По повод юбилейното 25-о издание на престижния фестивал за авторска македонска песен и изпълнителско изкуство „Пирин Фолк“, на сцената в Летния театър в Сандански ще прозвучат 25 емблематични песни от историята на форума. 
 
Всички те са били отличени с награди или са останали в сърцата на ценителите на македонската песен и се слушат и до днес.
 
На 25 август за пръв път ще се проведе „Детски Пирин Фолк“ – конкурс за изпълнителско изкуство. Гост-изпълнители със свои изпълнения ще бъдат Володя Стоянов - Воеводата, Радостина Паньова, Васко Лазаров, Алисия, Илиян Михов-Баровеца, Лили Цветкова.
 
В конкурсната вечер на 26 август на сцената ще се завърнат Сашка Васева, Георги Гоцев, Боби Бакалов, Гуна Иванова, Иван Гоцев.
 
На гала вечерта своите емблематични песни ще изпълнят Севдалина и Валентин Спасови, Илия Луков, Румяна Попова, Лия, Цветелина, Благица Павловска.
 
Организаторите от Фен Фолк ТВ са отправили покана и към Йорданка Варджийска и Райко Кирилов, но поради техни лични ангажименти няма да могат да участват. Покана са получили още Иван Дяков, Райна и Константин, не те също няма да се явят като гости на юбилейното издание.
 
Началото на всяка от фестивалните вечери е 20:30 ч., а билети се продават в интернет (eventim.bg) и в Туристически информационен център в Сандански. Цените са между 5 и 11 лв.


ИЗБРАНО