Гурме събитие на плажа с MasterChef

4 август 2017 | 11:29 Дачев
Този уикенд, 5 – 6 август 2017, на плаж „Червенка” в северната част на къмпинг „Градина” ще се проведе  първото гурме събитие на третия MasterChef на България  - Божана Кацарова. 
 
Музикалият-гурме-арт фестивал представя концепцията на „скандалната” победителка в любимото кулинарно шоу на България  за „изнесен ресторант” на неочаквани места – в градска среда, на плажа и др.
„Събитието има за цел да свързва хората, музиката, храната, изкуствата и различните гледни точки в едно колаборативно изживяване и честване на живота и природата. Едно събиране, което да ни връща към корените и ритуалите ни и най-чистите човешки емоции. Място на което да задоволим всичките си сетива”, коментира Божана.
 
Тя покани всички да се включат в събитието с вход свободен, за да почувстват удоволствието на всички нива.
 
В рамките на два дни на плажа ще музика ще пускат едни от най-популярните DJ-r, сред които AnatolkiN, MEDO, Peppou, Shosho, Soulful Traveller, Stefan Popov, The Foreigners, Valdy и гостът от Мексико Gemm. На фона на приятната музика гостите на събитието ще могат да опитат специалитетите на Божана в обособен Food Corner, да се запознаят с йога практиките по метода ащанга виняса, да се включат в разнообразни работилници, да посетят щандове на местни производители, да се насладят на рисуване на място на картини и временните татуировки с къна. 
 
В събота по залез слънце носителката на престижната титла MasterChef ще поднесе и специална 7-степенна вечеря с гурме деликатесите, с които спечели адмирациите на Chef Виктор Ангелов, Chef Андре Токев и Chef Петър Михалчев на финала на шоуто.
 
В студиото на „Тази сутрин” по bTV Божана разказа за събитието, за живота си след MasterChef и удоволствието от общуването с феновете й.


ИЗБРАНО