Финал на риалити проекта „Моята мечтана сватба” по NOVA

27 юли 2017 | 12:37 Дачев
Три истински сватбени церемонии за първи път в „На кафе” - финалът на риалити проекта „Моята мечтана сватба” е този петък, 28 юли от 9.30 ч. по NOVA
 
С това издание приключва и сезон 13 на предаването "На кафе".
 
Трите двойки-участници ще кажат своето заветно „Да” пред погледа на България, а екипът на предиобедното токшоу ще бъде част от най-щастливия им ден. В продължение на три месеца зрителите станаха свидетели на всички вълнения на двойките в подготовката на техните сватби - от изборa на тема за сватбата, през най-подходящите тоалети до декорацията, халките и тортите.
 
За първи път в ефира три истински сватбени церемонии ще се състоят пред очите на орисниците Гала и Зейнеб и всички телевизионни свидетели. А трима от репортерите на „На кафе” ще направят зрителите пред екрана съпричастни с тематичните празненства на младоженците – „Приказната атмосфера” на Васко и Деси, „Горския лукс” на Антон и Деси и сватбата „На морския бряг” с Роси и Еди.
 
Екипът на предаването, заедно със сватбените агенции и менторите Жени Калканджиева, Ирен Кривошиева, Ваня и Жени Джаферович, са подготвили изненади и предизвикателства за младоженците, за да направят този миг от живота им незабравим.
 
Ретро автомобили, гайди, пясъчни церемонии и емоционални моменти очакват зрителите на финала на риалити проекта в „На кафе”.


ИЗБРАНО