”Какво е нужно за убийство” по Crime + Investigation

24 юли 2017 | 09:55 Дачев
Програмни акценти на "Crime + Investigation ®" през август 2017 г.
 
НА ЖИВО: ПОЛИЦЕЙСКИ ПАТРУЛ
Сезон 1 от 1 август, всеки вторник, 23,00 ч. и 23,30 ч.
 
Предстои да видим нова документална поредица, която ни запознава директно и отблизо с работата на американските полицаи. Заснета с видеорегистратори, роботизирани и ръчни видеокамери, "На живо: Полицейски патрул" ни отвежда в някои от най-натоварените полицейски участъци в САЩ и районите, в които техните екипи патрулират. 
 
От проверки за употреба на алкохол до скоростни преследвания, побоища в барове и престрелки между гангстерски банди, домашни конфликти и изземане на наркотици - в тази документална поредица е заснета цялата палитра на полицейската работа.

* * * * * * *
 
ЖЕНИ-УБИЙЦИ
От 6 август, всяка неделя, 23,00 ч.
 
Някои от най-ужасяващите престъпления, извършени от жени. Включени са епизоди от няколко поредици.
 
- Първо ще видим “Великобритания: Най-страшното табу: Подла злодейка уби моя син".
През ноември 2012 г. Мишел Милс убива своя по-млад любовник Едуард Милър. Историята е разказана от майката на Еди и негови близки и приятели. - Ще видим и "Сатанински жени: Дана Сю Грей".
Красива блондинка, медицинска сестра, задоволява манията си по адреналина, като се отдава на пазаруване и едновременно с това - на убийства.
- Ще видим и "Разтърсващи престъпления: Бевърли Алит".
Смятана е за образец за медицинска сестра - предвидлива, грижовна и винаги готова да помогне. Защо тогава Бевърли Алит убива 4 деца и опитва да убие още 11?
- "Съпруги убийци"
Всичко е възможно, ако има желание. Смъртта на мъж от Тенеси принуждава полицията да разследва тъмното минало на съпругата му.

* * * * * * *

КАКВО Е НУЖНО ЗА УБИЙСТВО
Сезон 1 от 17 август, всеки четвъртък, 23,00 ч. и 23,30 ч.
 
Понякога е нужно да разсъждаваш като убиец, за да заловиш такъв. Поредицата разследва най-известните убийства в света и ни разкрива истината за нагласата и мотивите на техните извършители. 
 
Експерти от ФБР и Скотланд Ярд, както и водещи следователи на убийства, проучват веществени доказателства от местопрестъпленията, профилират поведението на съответния убиец и разкриват шокиращите криминалистки подробности от всяко местопрестъпление. Експертите обясняват кога, защо и как престъпникът е извършил убийството, а също и как е бил разкрит.
 
 


ИЗБРАНО