„Тази сутрин” прави първо лятно турне

20 юли 2017 | 09:37 Дачев
Студиа на открито сред популярни дестинации
 
Пловдив, Царево, Созопол, Бургас и Несебър са спирките на първото лятно турне на Антон Хекимян и екипа на „Тази сутрин” (7:00 - 9:30 ч. по bTV). Екипът на предаването вече има потвърждение за участие и интересни разговори от различни ексклузивни гости и популярни личности.
 
„Лятното турне е поредната стъпка, която екипът на „Тази сутрин” прави, за да бъде още по-близо до хората, да задаваме въпросите, които ги вълнуват и извън пределите на столицата. Тo е  продължение на процеса на разчупване на класическия формат на сутрешния блок. 
 
Втори водещ в студиото на bTV ще бъде Биляна Гавазова, която ще следи темите от София, а след турнето тя ще замества Антон Хекимян, който излиза в заслужен отпуск” - коментира Валя Гиздарска, главен редактор "актуални предавания" в bTV Media Group.
 
Студиата на предаването ще бъдат на открито от едни от най-популярните и обичани кътчета от България. Антон Хекимян ще посреща своите гости в старите градове на Пловдив, Несебър и Созопол,  храма „Успение Богородично“ в Царево и морската градина в Бургас.
 
Фейсбук-страницата на „Тази сутрин” ще показва ексклузивни кадри и любопитни моменти от пътуването на екипа. Сутрешният блок очаква и зрителски сигнали на платформата за потребителско съдържание „Аз, репортерът”.
 
* * * * * * *
 
Според агенция GARB, предаването е привлякло 46% от телевизионните зрители у нас в този часови пояс, през първите шест месеца на годината.


ИЗБРАНО