Лов на неизрядни платци по CBS Reality

18 юли 2017 | 09:23 Дачев
Премиерни предавания по CBS Reality през август 2017 г.:
 
Лов на неизрядни платци
Сезони 1 и 2 - всеки делничен ден, двоен епизод в 08:40, 15:20, 19:30 и 23:40 ч. от 1 август
Повторение през уикендите в 17:00 ч. от 19 август
 
Шоуто ни запознава с динамичния и напрегнат процес на отнемане на собственост с екип от отлично обучени специалисти от долината Сан Фернандо в Калифорния. Независимо дали става дума за колата, лодката, мотоциклета Ви, за скъпи спортни коли и дори самолет - ако не си плащате вноските, екипът на “Лов на неизрядни платци” ще Ви открие!
 
Молбите, виковете и плачовете на потърпевшите, които молят да не бъде отнета собствеността им, няма да спрат екипа от специалистите Лу, Соня, Мат, Фрой и Линда , които са готови на всичко, за да свършат работата си...
 
Съдия Джуди 
Сезон 13 – всеки делничен ден, двоен епизод в16:10 и 21.10 ч. с повторение през уикендите от 14:30 ч.
 
Със своята прямота, твърда решимост и хапливо остроумие, съдия Джуди Шиндлин преоткри със собствени сили съдебния жанр и в хода на този процес се превърна в уникално явление на попкултурата. Потомствена бивша съдийка от щата Ню Йорк, известна със способността си да пресича всеки спор и да стигне до същността на разглеждания емоционален въпрос, съдия Джуди служи като истински морален компас за хората, които имат нужда от помощ, решителност и известно количество здрав разум в своя често пъти объркан живот. 
 
Целта й е да остави трайно и заслужено впечатление, което да обезкуражи нарушителите и да помогне за съвземането на семействата, станали жертва на несправедливост.
 
* * * * * * *
 
Още предавания:

Непознат в дома ми
Сезон 1 - всеки уикенд, двоен епизод в 22:00 ч. от 5 до 19 август
 
Ако има нещо, което не желаете да намерите в дома си, това е опасност, която наднича иззад всеки ъгъл. Домът ни може да е мястото, в което се чувстваме най-удобно, но няма по-добър начин за някой да влезе в живота ни от това да влезе в дома ни. Ако пуснете лош човек в дома си, това може да бъде последната ви грешка. 
 
Този документален сериал от 10 епизода проследява пътя, по който непознати пресичат границата между близостта и измамата и - след като прекрачат прага на дома - оставят след себе си доверчиви жертви.
 
Хладнокръвно
Сезон 8 и 9 - всеки делничен ден в 00:30 ч. от 3  до 24 август
 
Извършено е убийство…  но с натрупване на доказателствата се увеличава и неяснотата. „Хладнокръвно“ Ви връща на сцената на престъплението, за да можете сами да изследвате уликите. Ще успеете ли да сглобите фактите и в крайна сметка сами да разрешите случая?
 
Съчетаваща напрежението на загадката с проникновения опит на истинската криминална драма, поредицата проследява объркващите обрати в хода на разрешаването на случая с едно убийство, като се фокусира върху появата на нови доказателства, нови разкрития и нови заподозрени. С всяка нова хипотеза филмът показва различни гледни точки за това как вероятно се е случило престъплението.
 
Виждаме хода на реалното разследване и сме със съдебните медици, докато те разбулват истината.


ИЗБРАНО