Официална премиера на „Игра на тронове“ сезон 7 в L.A.

14 юли 2017 | 19:12 Дачев
Сериалът се завръща по HBO в България на 17 юли
 
Първият епизод ще бъде наличен у нас заедно с премиерата в Щатите (16 юли, 21 часа там) - още в 4 часа сутринта на 17 юли във филмовото приложение HBO GO. Така най-заклетите и нетърпеливи фенове на поредицата у нас ще могат да гледат сериите часове преди телевизионното им излъчване. 
 
Премиерата по филмовия канал HBO е предвидена за 21:00 часа вечерта.
 
На официалната премиерата на седмия сезон на „Игра на тронове“, която се проведе в концертната зала „Уолт Дисни” в Лос Анджелис, не бе показан нито един кадър от предстоящия сезон, но звездите от сериала се появиха в бляскави облекла и добро настроение. 
 
Кит Харингтън (Джон Сняг) бе придружен от доскорошната си екранна половинка, а вече и половинка в реалния живот – Роуз Лесли (Игрит). Харингтън споделя, че е луд по нея и не може да повярва как това щастие се случва точно на него. В новия сезон ще видим само Кит Харингтън, след като героинята на Роуз Лесли беше убита още в четвърти сезон.
 
Софи Търнър блестеше с дръзка мини рокля на Никола Гескиер за Луи Вюитон от колекцията за 2018-а година, а Мейзи Уилямс заложи на ярко зелена дълга рокля с висока цепка на Мишел Смит от Мили.
 
Някой от звездите, които се появиха на премиерата, не са вече част от поредицата, но за всички екипът е като семейство и предпоследния сезон на „Игра на тронове“ поражда щастливи и тъжни усещания у тях. Хемпсуърт Райт сподели „Не ми се иска да мисля все още за финала. Продължавам в духа на – о да, следва още един сезон! Но е странно да знам, че остава само още един - този сериал буквално присъства в половината ми живот. Хората, свързани с него са като семейство за мен и съм сигурен, че всеки един споделя същото усещане. Много сме близки!“
 
* * * * * * *
 
Сезон седем ще има седем епизода, в които са вложени повече ресурси за въздействащи и мащабни сцени. През месеците, водещи до дълго чаканата премиера стана ясно, че емблематичните думи на Старк са нещо повече от предупреждение. Зимата не идва – тя вече е тук. Тук е и с нея идва и армията от немъртвите бели бродници на Нощният крал и реалната заплаха за война, която не отговаря на никакви правила.
 


ИЗБРАНО