Първи ден на прослушвания пред жури в ”X Factor”

12 юли 2017 | 14:23 Дачев
Кандидат от Македония изправи на крака публиката още в първия ден на прослушванията пред жури в музикалното шоу X Factor
„Дойдах до България, защото това е най-престижното шоу, в което участници стават звезди“ - коментира Марио Арангеловски, който вече е познат на македонската публика и от различни телевизионни формати. „Призовавам всички македонци да гледат онлайн X Factor”, заяви Криско, който не скри симпатиите си към запомнящия се кандидат.
 
Малко по-късно хип-хоп гуруто даде своето „да“ на рок парче заради любовта на половинката си към тази музика. „Първият ден даде заявка за отличаващи се участници, които носят X Factor. Очаква ни обещаващ пети сезон!”, коментират от екипа на шоуто, което ще се завърне в ефира на NOVA тази есен. 
 
Магистър по приложна лингвистика от Ница подари първи блус за сезона на Саня и Заки с песен на Франк Синатра. Оригинална хореография с пилон, репетирана в продължение на 6 месеца, изненада журито преди песента на кандидатка от морската столица.
 
На сцената се появиха и първите претенденти за отбора на групите в лицето на любовен дует. Диджей посвети песен на Енрике Иглесиас на Саня, докато почитателка на поп-фолк певицата Глория предизвика бурни емоции в журито с парче на Риана в балкански стил.

* * * * * * *
 
Както се вижда от линка в началото, съдиите тази година са Велизар Соколов-Заки, Кристиан Талев-Криско, Станислава Армутлиева-Саня и Любо Киров.


ИЗБРАНО