Мобилната къща на Уил Смит

10 юли 2017 | 09:12 Дачев
"Мобилните къщи на звездите" ("Celebrity Motor Homes") по канал "Fine Living".
Всеки понеделник в 22:00 часа по два епизода.
 
Трейлър
 
Къде живеят звездите, докато пътуват на турнета или снимат далече от дома? Някои отсядат в скъпи хотели, други просто си купуват „мобилни къщи“ ("трейлъри"). Така винаги се прибират „у дома“ след безкрайния снимачен ден или поредния концерт. 
 
Голям фен на мобилните къщи е Уил Смит. Неговият дом на колела в Санта Кларита, Калифорния, дори си има име - „The Heat“. На колела ли? Представете си - те са 22 на брой!
 
Ето и още впечатляващи цифри:
- на територията на 111 м² жилищна площ има 14 телевизионни монитора и технологични въведения на стойност между 100 - 125 000 долара;
- гранитният плот в кухнята се оценява между 100 - 200 000 долара....
 
Всъщност по-лесно е просто да кажем, че „The Heat“ струва $2.5 милиона.
Трудно е човек да си позволи да купи това, но може да го наеме, за да се почувства звезда. Сама зо 1 седмица ще трябва да се разделите с 9 000 долара.
 
* * * * * * *
 
Дали си струва - ще кажете след разходката из мобилната къща, която се превръща в мезонет само с натискането на един бутон.
Заповядайте в хола, където Уил Смит прекарва време със семейството си и приятелите си. Надникнете и в собствената гримьорна на актьора. Вратите в този дом ще ви пренесат в „Междузвездни войни“. А бутон отваря втори етаж с 1.10 метра - това става чрез 8 бутала и един тон налягане. Така спокойно може да се разходите из конферентната зала за работни срещи, с най-високо технологичното оборудване.
 
Ако ви е любопотно да видите повече подробности за дома на Уил Смит, гледайте трейлъра на поредицата.
 
* * * * * * *
 
В „Мобилните къщи на звездите“ водещият Картър Устърхаус /Carter Oosterhouse/ предоставя на зрителите изключителен достъп до някои от невероятните автобуси, каравани и кемпери на известните личности, които прекарват доста време на път. Ще видите още шикозния дом на колела на Вин Дизел, който се преобразява пред очите ни, както и луксозната резиденция на Кристина Агилера. И още: Тимбаленд, Саймън Кауъл, Леонардо ДиКаприо, Робърт Дауни мл. и олимпийският отбор по гимнастика на САЩ позволяват на зрителите да видят отблизо техните уникални и модерни домове на колела.
 
Ще разберете и чий е домът с гардероб за обувки.


ИЗБРАНО