Премиерен сезон 7 на „Хаваи 5-0” от 4 юли

3 юли 2017 | 14:21 Дачев
Нови криминални случаи от тропическия рай
 
Любителите на заплетените случаи и екшъна ще имат възможността да проследят премиерните епизоди по NOVA - всяка делнична вечер, от 21.00 часа. 
 
Почитателите на австралийския актьор Алекс О'Лафлин, който изпълнява главната роля на лейтенант Стив Макгарет, могат да си отдъхнат. Въпреки появилите се слухове, че той обмисля да напусне сериала, отново ще го видим във вихъра му. Създателите на римейка на популярната едноименна поредица (1968 г.) и този път ще заложат на шокиращи загадки с неочакван край и съдбоносни за главните герои събития.
 
Ударно начало ще постави  новият сезон на „Хаваи 5-0” още с първи епизод на 4 юли по NOVA.
Лейтенант Макгарет и екипът му ще бъдат изправени пред нелогичните действия на престъпен гений, който ще ги провокира с убийствена партия шах. В щаба на 5-0 е намерено тялото на сериен убиец с фигура за шах от слонова кост в устата. След намирането на второ тяло с подобна фигура, тимът на Стив Макгарет устремено тръгва по петите на злодея.

Междувременно, зрителите ще станат свидетели на буря от емоции, след като оперативният агент и бивша приятелка на Стив - Катрин Ролинс, се завръща. А какво ще накара Дани да се замисли сериозно над възможността за пенсиониране – ще видим в новия сезон. 
 
Предстоят и доста щастливи моменти за героите.
Несправедливо обвиненият съпруг на Коно – Адам, ще получи мечтаната свобода. Джери пък от своя страна ще се сдобие с така желаната значка на 5-0. В един от епизодите ще станем свидетели на завръщането на легендарно пенсиониран полицай от старата школа Хари Браун.

А в края на сезона, бившият морски тюлен Макгарет ще рискува всичко в името на дълга, след като той и екипът му предприемат акция за спасяването на млади момичета, попаднали в опасната клопка на трафиканти. Този случай дълбоко ще разтърси вътрешния свят на Коно, която неочаквано ще видим в съвсем различна светлина. Чаровната сърфистка ще бъде изправена пред трудно решение, което ще промени изцяло живота й.


ИЗБРАНО