Георги Първанов на 60: равносметка в ”Комбина”

30 юни 2017 | 17:17 Дачев
Тази неделя пред Лора Крумова ще застане третият президент (2002 - 2012 г.) Георги Първанов. В седмицата, в която празнува 60-годишен юбилей - роден е на 28 юни в с. Сирищник, - той избра “Комбина”, за да направи своята равносметка. За победите и загубите, приятелствата и предателствата в политиката, както и за да сподели неразказвани истории от президентските мандати – очаквайте Георги Първанов в предаването. 
 
Краси Боев среща футболиста Валери Божинов на футболен мач в София. Кои са новите хитове на Божинов, къде ще продължи кариерата си и защо реши да покаже сина си Валери-младши пред камерите – това са само част от въпросите, чиито отговори зрителите ще видят в репортажа на Краси Боев.
 
Централен гост в предаването е легендарната българска актриса Мария Статулова
Тя споделя в откровен разговор с Лора Крумова за превъплъщенията си в живота и на сцената и какво е да живееш в къщата на легендарния български писател Йордан Радичков.
 
* * * * * * *
 
Извън политиката ли е Слави Бинев, прощават ли избирателите политическото номадство и колко е дълъг пътят от Атака до ДПС – гледайте срещата му с Галя Щърбева тази неделя в ефир.
 
Миролюба Бенатова продължава поредицата си в 4-о поредно издание и представя: "Любовта на Здравко – Медиците след Либия".
 
В късите си разкази Мария Йотова ще разкаже за пръв път историята на български младоженци, които са избягали от комунизма с лодка.
 


ИЗБРАНО