Топ 20 крайпътни заведения за хранене в Америка

30 юни 2017 | 09:45 Дачев
Шест премиери през юли по Travel Channel
 
Прекосяване на Нова Зеландия на ролери
По два епизода в четвъртък, от 6 юли, от 23:00 часа 
 
Вземете си кънките и се присъединете към Мат и Джош, докато те прекосяват Нова Зеландия на ролери! Има само два проблема: те нямат карта и се справят ужасно зле с карането на ролери. Може би те ще имат по-голям късмет в гмуркането край островите Пур Найтс (Poor Knights), известни със своите удивителни морски животни и микроорганизми – въпреки че последното нещо, което те искат да видят, е повече скатове!
 
За щастие, следващата спирка е Роторуа – един град, известен със своята геотермална дейност и басейните си с кал, където Джош и Мат могат да излекуват раните си, преди да се отправят отново на път.
 
Едно зашеметяващо пътешествие на ролери!
 
* * * * * * *
 
20-те най-добри крайпътни заведения за хранене
Премиера в събота, 8 юли, от 22:00 часа 
 
Когато ви налегне глад по средата на пътя след дълго шофиране, може да се изкушите да се отбиете в най-близкото заведение за бързо хранене, да изядете мазен бургер в колата си и да си поплачете на воля. 
 
Travel Channel е тук, за да ви спести сълзите, тъй като преброява 20-те най-добри крайпътни ресторанта в Америка. 
 
От хавайските камиони за храна до сладоледа във фунийки, продаван из страничните улички на Ню Орлиънс - тези убежища на магистралите комбинират удобството с кулинарното качество. Когато стомахът ви къркори по-силно от двигателя ви, струва си да изминете някоя допълнителна миля, за да посетите тези ресторанти.
 
* * * * * * *
 
Алкохолно пътешествие: Най-добрите барове
Вторник, 11 юли, от 22:00 часа 
 
Авантюристът и любител на алкохола Джак Максуел се отправя към още едно алкохолно приключение. В специален епизод виждаме как Джак предприема обиколка из кръчмите, но това не е обикновено шляене с местните пиячи, преди да влезе в бой в заведение за пържени картофки и риба.
 
Когато Джак обикаля от кръчма на кръчма, той прави това в глобален мащаб. Въоръжен с пропуск за пълен достъп до най-тайните заведения за контрабанден алкохол в света - включително награждаван бар, скрит зад лавица за книги и сладоледена къща, вътре в която се помещава космически салон, - Джак опитва невероятните коктейли и апетитните храни, които могат да бъдат открити сред ексцентричен интериор.
 
* * * * * * *
 
Островни изследователи
По два епизода в събота, от 22 юли, от 21:00 часа
 
Джереми и Уенди Гилбърт са нашите островни водачи по време на тази обиколка из Хаваите, показвайки ни най-добрите места за хранене, релаксиране и проучване. Започвайки от Оаху, двамата плуват с акули , а след това опитват вкусно мусуби. 
 
На големия хавайски остров (Биг Айлънд) нашите водачи плуват с орлови скатове – манти, преди да се потопят под слънчевите лъчи на плажа в залива на остров Кауаи. От вдъхновяващи водопади и нощно гмуркане с шнорхели до посрещане на изгрева на слънцето и спускане по зип линия – на Хаваите има много повече забележителности за изследване, отколкото ще намерите в един пътеводител.
 
* * * * * * *
 
Купувачи на лодки
Премиери през делничните дни, от 24 юли, от 20:30 часа 
 
В тази нова поредица се отправяме към моретата, океаните и езерата, следвайки двойки и семейства, които търсят своята мечтана лодка.
 
Запознайте се със семейство от Флорида, което си търси лодка, за да се радва на живота в Панама Сити Бийч – от пътешествия между островите до наблюдения на делфини. Дали те ще могат да намерят лодка, която да е подходяща за тях? 
Освен това, в рамките на своето търсене на перфектния плавателен съд за развлечения, една млада двойка от Сиатъл изследва първата в света лодка с гореща вана. Дали те ще намерят плавателен съд в рамките на бюджета си, или ще се окажат в трудна ситуация?
 
Спуснете котва и настройте своите телевизионни приемници, за да разберете!
 
* * * * * * *
 
Водачи в Аляска
По два епизода в четвъртък, от 27 юли, от 22:00 часа 
 
Добре дошли в залива Бристол, Аляска – едно от най-известните места за риболов в света. Ние отиваме зад кулисите на „Тикчик Нароус Лодж“ (Tikchik Narrows Lodge): един хотел с ресторант и екскурзоводски услуги, в който се предлага „всичко в едно“. Заедно с неуморния си персонал и отдадените на работата си водачи, Бъд Ходсън управлява хотела с една кристално ясна мисия: да осигури луксозна рибарска експедиция в Аляска за елитните гости на Тикчик.
 
Работейки денонощно, за да посрещат посетители и да откликват на различните им риболовни амбиции, а често и на високите им очаквания, чудатите герои на „Тикчик Нароус Лодж“ ще ви завладеят.


ИЗБРАНО