Юлиан Константинов - творчески различия с продуцентите

28 юни 2017 | 11:33 Дачев
Оперният певец и телевизионна звезда Юлиан Константинов разказа защо е напуснал предаването “Аз обичам България“, за семейния живот и музиката

Той гостува в предаването на Венета Райкова "Горещи срещи" по телевизия BiT, където разкри какво го е накарало да не участва повече в "Аз обичам България" от средата на април 2017 г.

"Дойде моментът, в който и аз, и продуцентите разбрахме, че не искаме повече така."
Оперният певец сподели, че при него чашата е преляла, когато продуцентите решили да въведат финала с пластмасовите конуси, които се пълнели с вода, ако отборът не успее да отговори правилно на въпрос.

"Не става въпрос за его, а за някакъв вид достойнство. Не го приемах това нещо", допълни Константинов. "Дали съм бил прав или не, след едно-две предавания, махнаха тези бидони."  Юлиан сподели, че дори се е случило веднъж да настине, което не би било проблем, ако човек не е певец, какъвто е той.

Според него, появата на Иван Ласкин в предаването е забило "последния пирон в ковчега на шоуто, което в периода март - май излъчи свое пети сезон.

* * * * * * *

Преди повече от 10 години Константинов решава да приключи с пеенето, като е решил да не се захваща с нищо, свързано с това. "Никога не съм имал идея да се занимавам с производни на пеенето. Исках да се отделя от този живот, а да ходя само като зрител."

Сега обаче той разкри, че се завръща към голямата си страст.


ИЗБРАНО