Риболовна надпревара по Viasat Explore

27 юни 2017 | 10:47 Дачев
От понеделник, 3 юли, в 22.45 ч. - 10 епизода x 60 мин.
Оригинално заглавие: The Big Fish Off ("Риболовна надпревара")
 
Риболовно шоу като никое друго! Капитаните на отборите Али Хамиди и Дийн Мейси превеждат две знаменитости през три риболовни изпитания. Шоуто е пълно с шеги и подигравки и е предназначено за широка публика - от запалени риболовци до пълни аматьори. Какво е заложено? Его, престиж и... гордост!
 
Али Хамиди e водещо име в рибовола на шарани и водещ на риболовни предавания, сред които и „Чудовищни шарани“ по Viasat Explore – а Дийн Мейси – олимпийски атлет, риболовен корифей и водещ на предавания за риболов.
 
В премиерния епизод, в обичайния слот на „Чудовищни шарани“, двамата капитани отвеждат риалити звездата и запален рибар Мик Норкрос (собственик и на известния нощен клуб Sugarhut в Есекс) и неговия приятел, холивудския екшън актьор, Тамер Хасан, риболовен „девственик“, в рая на рибарите, Девон. Мик иска да запали приятели си по риболова, което може да се окаже трудно, предвид репликата на Тамер: „Не се сещам за нищо по-лошо от голфа и риболова.“
 
Кой от капитаните ще надделее при избора на по-добро място за ловене и ще напътства по-добре състезателя си през трите риболовни предизвикателства? Нека битката да започне!
 
В хода на двата сезона от по 5 епизода сред гост състезателите ще бъдат и телевизионни актьори, спортисти като футболиста Нийл „Бръснача“ Ръдок и боксьора Мичъл Смит, а в сезон 2 – през август ще има и епизод с дамска надпревара.
 
По-голямата част от епизодите са заснети във Великобритания, епизод 2 на първи сезон – от 10 юли – е заснет по река Ебро в Испания, а финалът – епизод 10 е заснет в Тайланд, където героите ловят сиамски шарани, меконгски сом и арапайма.
 
Петте епизода на сезон първи ще бъдат излъчени по Viasat Explore през юли.
 
* * * * * * *
 
Още акценти на канала през юли 2017:
 
"Дивото зове" - от понеделник, 3 юли, в 16.45 ч., 20 епизода x 60 мин.
Оригинално заглавие: Building Wild
 
Все по-често американците напускат градския живот и се отправят към дивата природа, решени да създадат свой собствен рай извън системата. Повечето от тях се нуждаят от малко помощ и точно тук се намесват "горските строители" - Пол ДиМео и Пат "Тъфи" Бакаитис. 
 
Всеки епизод показва как Пол и Тъфи се отправят към някое диво място, за да приемат поръчка и да построят мечтаното кътче за бягство - плаваща или каменна хижа или пък някоя на щура тема.
 
"По-трудно, отколкото изглежда" - от понеделник, 10 юли, в 15.00, 12 eпизода x 30 мин.
Оригинално заглавие: Tougher Than It Looks
 
Колко е трудно да се осъществят някои от най-непосилните и опасни задачи на планетата? Андрю Янгхъсбънд открива лично, впускайки се в света на ужасяващите височини, екстремните спортове, екзотичните занаяти, клаустрофобичните пространства и необичайните хобита. 
 
Дивото приключение на Янгхъсбънд го повежда на опасно, странно и откачено пътешествие. Той среща хора, движени от страстта, чиято работа или забавления изглеждат невъзможни. Във всеки епизод с минимален трейнинг ентусиастът се опира на професионалистите, които му обясняват как да изпълни задачата - работа като чистач на прозорци на налудничаво висок небостъргач, ходене по крилото на биплан по време на полет, боси водни ски или състезание с косачки за трева. 
 
Нищо не е толкова страшно за Янгхъсбънд, че да го спре да пробва поне веднъж.
 


ИЗБРАНО