Ново интегрирано студио на NOVA за новини и предавания

23 юни 2017 | 12:02 Дачев
"Новините на NOVA", сутрешните блокове „Здравей, България” и „Събуди се”, както и „Часът на Милен Цветков”, влизат в ново интегрирано студио в 19 ч. на 07.07.2017 г., петък - с централната емисия новини. Новият дом на новините и актуалните предавания се характеризира със съвременен дизайн, модерни технологии и атрактивни визуални решения.
 
Дизайнът и функционалностите на новото студио претендират да са уникални за българския медиен пазар - 14 мултимедийни видеоекрана с обща площ около 80 кв.м., touch-възможности, 42 часа жив ефир седмично и централизирана система за управление на съдържанието. Очаква се това да повиши качеството на визията и позитивното усещане на зрителите - при срещата им с новините и темите на деня.
 
От утре, 24 юни, в периода на изграждане на новото студио, предаванията временно ще се излъчват от различни локации. "Новините на NOVA" и „Здравей, България” ще предават от специално оборудвано временно студио, а „Събуди се” ще се излъчва на живо от студио на открито в центъра на София.
 
„Часът на Милен Цветков” излиза в 3-седмичен отпуск, като в същия часови слот зрителите ще имат възможността да гледат криминалната поредица "Кодекс на убийството(известен и като "Как да ни се размине за убийство").


ИЗБРАНО